29 / 04 / 2024

Mercedes durdurulamıyor! Mercedes-Benz GLB'nin fiyatına çok şaşıracaksınız!

Mercedes durdurulamıyor! Mercedes-Benz GLB'nin fiyatına çok şaşıracaksınız!

Türkiye otomobil fiyatları yükselmeye devam ediyor. Peki Mercedes-Benz GLB ne kadar oldu? İşte  Mercedes-Benz GLB 2023 Ağustos güncel fiyat listesi...




Türkiye'de otomobil fiyatları yükselmeye devam ediyor. Artan döviz kuru ve diğer ekonomik koşullar otomobil fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Sıfır km'de fiyatlar aylık olarak güncellenirken bu durum ikinci el piyasasında da dengeleri değiştiriyor. 2023 model araçlara yapılan zamlar ikinci el pazarında da fiyatların artmasına neden oluyor.

Otomobil üreticilerinden zam haberler peş peşe gelirken Mercedes-Benz de Ağustos ayı fiyat listesini yayımladı. Resmi internet sitesinde paylaşılan fiyat listesi görenleri şoke etmeye yetti. Peki Mercedes-Benz GLB ne kadar oldu? İşte  Mercedes-Benz GLB 2023 Ağustos güncel fiyat listesi...

Mercedes-Benz, otomobil dünyasının prestijli markalarından biri olarak, her yeni modeliyle tasarım, teknoloji ve performans konularında öncü bir rol üstleniyor. Bu anlamda, GLB modeli de Mercedes-Benz'in SUV serisine eklediği son yeniliklerden biri olarak dikkat çekiyor. GLB, şık tasarımı, geniş iç mekanı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle sürücülere ve yolculara eşsiz bir deneyim sunuyor.

Tasarım ve İç Mekan

Mercedes-Benz GLB, kompakt SUV segmentinde yer almasına rağmen dış tasarımında sağlam ve zarif hatlara sahip. Dinamik ön ızgarası, LED farları ve çarpıcı detayları ile dikkat çeken bu model, modern bir görünümü temsil ediyor. Aynı zamanda, GLB'nin boyutları ona geniş ve ferah bir iç mekan kazandırıyor. Üç sıra oturma düzeni, 5+2 koltuk düzeniyle isteğe bağlı olarak sunuluyor. Bu sayede GLB, ailelerin veya yolculuk yapmayı sevenlerin ihtiyaçlarına uygun bir taşıma kapasitesi sunuyor.

Teknoloji ve Konfor

Mercedes-Benz GLB, teknolojik özellikleriyle de göz kamaştırıyor. Geniş dokunmatik ekranları, yüksek çözünürlüklü dijital gösterge paneli ve sesli komut sistemleri sayesinde sürücüler ve yolcular, bir dizi konfor ve eğlence özelliğine kolayca erişebiliyorlar. Akıllı telefon entegrasyonu, navigasyon, bağlantılı hizmetler ve güvenlik sistemleri gibi birçok özellik, GLB'nin teknolojik zenginliğini tamamlıyor.

Performans ve Sürüş

GLB, farklı motor seçenekleriyle sunuluyor. Benzinli ve dizel motorlar arasından seçim yapma imkanı, sürücülere ihtiyaçlarına en uygun performans ve verimliliği sunuyor. Dört tekerlekten çekiş seçeneği, zorlu yol koşullarında daha iyi kontrol ve çekiş sağlamak isteyenler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Geniş süspansiyon ayarları da, sürüş deneyimini daha konforlu veya sportif bir hale getirebilmek için seçenek sunuyor.

Peki Mercedes-Benz GLB ne kadar oldu? İşte  Mercedes-Benz GLB 2023 Ağustos güncel fiyat listesi...

* GLB 200 4MATICProgressive+ Benzin
Satış Fiyatı: 2.569.500 TL

* GLB 200 4MATICAMG+ Benzin
Satış Fiyatı: 2.795.000 TL

Ayrıntılı bilgi için: https://www.mercedes-benz.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Ağustos 2023 tarihinde saat 20.04'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.07 Türk Lirası, Euro 29.48 Türk Lirası, altının gramı ise 1654 Türk Lirası değerindedir.

2023 model sıfır km Toyota 934 bin 350 TL

2023 model Volvo S60'a bir gecede 44 bin 113 TL zam geldi: İşte güncel fiyat listesi

Mercedes GLA'ya 225 bin TL zam: SUV pazarında dengeler değişecek

Volvo'dan akıl almaz liste: Ağustos ayı fiyat listesi görenleri şoke etti

 


Geri Dön