27 / 04 / 2024

Volvo'dan akıl almaz liste: Ağustos ayı fiyat listesi görenleri şoke etti

Volvo'dan akıl almaz liste: Ağustos ayı fiyat listesi görenleri şoke etti

Türkiye'de otomobil fiyatları yükselmeye devam ederken Volvo da Ağustos ayı fiyat listesini paylaştı. İşte ağızları açık bırakacak Volvo otomobil fiyatları...




Türkiye otomobil sektörü, son dönemde sıfır kilometre otomobil fiyatlarının artışıyla gündemde. Bu artışın beraberinde getirdiği olumsuz etkiler, otomobil piyasasının genel seyrini değiştiriyor. Hem sıfır km otomobil fiyatlarındaki yükseliş hem de bu durumun ikinci el pazarına yansımaları, pek çok otomobil severi endişelendiriyor.

Sıfır km otomobil fiyatlarının hızla yükselmesi, potansiyel alıcıları alternatif çözümlere yönlendirebiliyor. Özellikle ekonomik modellerdeki fiyat artışları, otomobil almak isteyenleri daha düşük segmente yönlendirebiliyor. Ayrıca, birçok kişi daha önce düşünmediği marka ve modelleri değerlendirmeye başlıyor.

İkinci el otomobil pazarı da bu durumdan etkileniyor. Artan sıfır km fiyatları, ikinci el araçların cazibesini artırıyor. Bu durum ise ikinci el araç fiyatlarının da yükselmesine yol açıyor. Yüksek ikinci el fiyatları, otomobil sahibi olmak isteyenleri ikinci elde daha yüksek rakamlara yönlendirebiliyor.

2023 model otomobillerde yaşanan aylık fiyat artışları, piyasa dinamiklerini değiştiriyor. Birçok otomobil üreticisi, arz ve talep dengesizliği nedeniyle fiyatlarını yükseltmek zorunda kalıyor. Son olarak Volvo'nun Ağustos ayı fiyat listesini güncellemesi, otomobilseverler arasında büyük şaşkınlığa neden oldu. 

Volvo'nun Ağustos ayı fiyat listesi


Türkiye'de sıfır km otomobil fiyatları yükselmeye devam ediyor. Artan sıfır km araç fiyatları ikinci el pazarını da olumsuz etkiliyor. İkinci elde de fiyatlar oldukça yükselmiş durumda. 2023 model otomobillerin fiyatları aylık olarak zamlanmaya devam ediyor. Son haber Volvo'dan geldi. Volvo, Ağustos ayına ilişkin otomobil fiyat listesini takipçileriyle paylaştı. Volvo güncel fiyat listesini görenler gözlerine inanamadı! 

İşte Volvo'da 2023 model, sıfır km güncel otomobil fiyatları...

* S60 B5 AWD Plus, Bright Mild Hybrid Benzin - 2.655.110 TL
* S60 B5 AWD Ultimate, Bright Mild Hybrid Benzin - 3.044.870 TL
* S90, B5 AWD Plus, Bright Mild Hybrid Dizel - 3.813.560 TL
* S90, B5 AWD Plus, Dark Mild Hybrid Dizel - 3.813.560 TL
* S90, B5 AWD Ultimate, Bright Mild Hybrid Dizel - 4.053.650 TL
* S90 Recharge, T8 AWD Plus, Bright Plug-in Hybrid Benzin - 4.165.100 TL
* S90 RECHARGE, T8 AWD PLUS, DARK Plug-in Hybrid Benzin - 4.165.100 TL

Ayrıntılı bilgi için: https://www.volvocars.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Ağustos 2023 tarihinde saat 23.25'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.03 Türk Lirası, Euro 29.55 Türk Lirası, altının gramı ise 1662 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen Golf hayranlarını üzecek haber! Sona eriyor!

Citroen’in heyecanla beklenen modeli Türkiye’de; Sadece 399 bin TL’ye satılacak

2023 model Citroen C-Elysee fiyatı bir kez daha değişti! İşte zamlı güncel fiyat listesi

Toyota üretimi durdurdu


Geri Dön