05 / 05 / 2024

Citroen’in heyecanla beklenen modeli Türkiye’de; Sadece 399 bin TL’ye satılacak

Citroen’in heyecanla beklenen modeli Türkiye’de; Sadece 399 bin TL’ye satılacak

Son dönemin popüler otomobil üreticilerinden biri olan ve modelleri Türkiye'de oldukça ilgi gören sevilen marka Citroen 399 bin TL’ye otomobil satacak. İşte heyecanla beklenen modele ait tüm detaylar…



Citroen, tamamen online kanallar üzerinden satılan yüzde 100 elektrikli mobilite çözümü Ami'nin Türkiye'deki başarısını kutluyor. Bir senelik süreç sonunda bin adetten fazla Ami satıldı. Bu tamamen elektrikli araç, sıfır emisyon değeriyle kent merkezlerine erişim sağlıyor. Şimdi, Citroen yeni bir versiyon ekliyor: Citroen My Ami Buggy.

Citroen My Ami Buggy Avrupa stokları sadece 10 saatte tükenmişti. Bu araç, seçilen pakete göre Avrupa fiyatı 7 bin 790 euro ile 10 bin 490 euro arasında değişiyor.

Citroën'in kullanıcılar tarafından beğeni toplayan My Ami Buggy modeli, Türkiye'de de satışa çıktı.. Ami'nin standart modeli 369 bin TL'ye satılırken, My Ami Buggy modelinin fiyatı ise 399 bin TL olarak belirlendi. 8 Ağustos tarihinde satışa çıkan My Ami Buggy modelleri sınırlı sayıda ülkemize gelecek. Bu model sahil kenarı veya doğada pratik bir eğlence aracı olarak tasarlandı. Kapıların olmaması havadar bir iç mekan sunarken panoramik tavan aydınlık ve ferah bir atmosfer yaratıyor.

Elektrikli güç aktarım sistemi sayesinde My Ami Buggy emisyonsuz sürüş ile çevreci bir seçenek sunuyor. Açılır kumaş tavan, güneş ışığından veya kötü hava koşullarından koruma sağlamak için rulo haline getirilerek açılabiliyor.

Bu yüzde 100 elektrikli araç, 45 km/saat’e kadar hıza ulaşabilirken, debriyajsız ve akıcı bir sürüş sunuyor. Dört tekerlekten çekiş gücü, elektromotorun ürettiği yüksek tork sayesinde ilk hareket anından itibaren etkileyici.

My Ami Buggy tek bir şarjla 75 kilometreye kadar menzil sunuyor, bu da doğa içindeki sürüşler için uygun bir değer. 5,5 kWh kapasiteli lityum-iyon batarya, araç zemininde gizlenmiş durumda ve yolcu tarafı kapı eşinde bulunan kablo ile kolayca şarj edilebiliyor.

220 Volt standart prizde tam şarj için 3 saat yeterli oluyor. Bu hızlı şarj özelliği, Citroen My Ami Buggy'nin kullanımını daha pratik hale getiriyor ve özel şarj istasyonlarına olan ihtiyacı azaltıyor.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.citroen.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Ağustos 2023 tarihinde saat 02.28'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.05 Türk Lirası, Euro 29.61 Türk Lirası, altının gramı ise 1663 Türk Lirası değerindedir.

2023 model Citroen C-Elysee fiyatı bir kez daha değişti! İşte zamlı güncel fiyat listesi

Toyota üretimi durdurdu

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para?


Geri Dön