03 / 05 / 2024

Bu otomobilin sıfırı Türkiye'de sadece 390 bin TL’ye satılacak

Bu otomobilin sıfırı Türkiye'de sadece 390 bin TL’ye satılacak

Otomobil pazarındaki fiyat yükselişlerinin devam etmesinin ardından Çinli otomobil markasından sürpriz bir hamle geldi. İşte sadece 390 bin TL’den satışa çıkacak olan o model…



Son dönemde Türkiye otomobil pazarı, yerli ve yabancı üreticilerin dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle son zamanlarda ülkemizdeki otomobillerin büyük ilgi görmesi, birçok Çinli otomobil üreticisinin Türkiye pazarına girmesi için fırsat sunuyor. Bu firmalardan sonuncusu ise Changan oldu ve ülkemizeAlsvin modeli ile adım atmaya hazırlanıyor.

 

 Changan Alsvin Türkiye'nin en ucuz otomobili olacak!

Türkiye otomobil pazarında, şu an için Fiat Egea ve Renault Clio gibi modeller en uygun fiyatlı otomobiller olarak öne çıkıyor. Ancak Changan Alsvin modelinin pazara girmesiyle tüm bu dengeler değişebilir.

Çin'in önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan Changan, Türkiye pazarındaki etkisini artırmak amacıyla yakın bir zamanda ülkemizde satışa başlayacak. Firmanın Türkiye'de piyasaya süreceği ilk model ise Alsvin olacak.

Changan Alsvin, Asya pazarında büyük ilgi gören bir model. Bu başarının temel nedeni ise aracın son derece uygun fiyatlı olması. Şimdi ise Changan Alsvin, Türkiye pazarında en uygun fiyatlı otomobil olma yolunda ilerliyor.

Bir B sınıfı sedan araç olan Changan Alsvin, 1.2 atmosferik motoru ve manuel vites seçeneği ile gelecek. Araç 85 beygirlik güce sahip olacak.

Alsvin, istatistikleri ve özellikleri göz önüne alındığında, fiyat performans açısından oldukça iddialı bir model olarak öne çıkıyor. Giriş seviyesi bir otomobil olarak tanımlanabilecek Alsvin, Fiat Egea ve Renault Clio gibi otomobillere karşı ciddi bir rekabet sunacak.

Changan Alsvin'in Türkiye fiyatı

Sızdırılan bilgilere göre, Changan Alsvin'in Türkiye fiyatı 390 bin TL olacak. İlk parti araçlar için geçerli olan bu lansman fiyatıyla Alsvin, ülkemize giriş yapacak.

Changan, ilk Alsvin sevkiyatını önümüzdeki ay başlatmayı ve Eylül ayında resmi Türkiye lansmanını gerçekleştirmeyi planlıyor. Elbette bu süreçte döviz kurlarındaki dalgalanmaların fiyatı etkileyebileceği de göz önünde bulundurulmalı. Changan Alsvin'in en doğru fiyatını  Eylül ayında yapılacak lansmanda öğreneceğiz.

2023 model Citroen C5 Aircross fiyatı bir gecede 162 bin 400 TL birden arttı

2023 model hibrit motorlu Toyota 1 milyon 587 bin 400 TL

Sıfır km Mercedes Yeni A-Serisi ne kadar, kaç TL? İşte Ağustos ayı fiyat listesi...

Citroen sıfır km fiyatını 868 bin 700 TL yaptı


Geri Dön