29 / 04 / 2024

Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi, Nilgün Erman, Kıvanç Erman tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs 'ta Sarıyer, Ferah Evler Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.



Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi, Nilgün Erman, Kıvanç Erman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak ve gayrimenkul ile ilgili kişi ve kuruluşlara danışmanlık hizmeti verilmesi . 2. Her türlü emlak ve gayrimenkul  yatırımlarının  projelendirilmesi, projelerin yönetimi, değerlemesi , geliştirilmesi, fizibilite raporlarının hazırlanması 3. Alım ve satımlara aracılık edilmesi, kiralanması ve/veya kiraya verilmesi 4. Proje verimliliğinin arttırılması için yönetimsel ve ihtiyaç duyulacak her türlü idari konularda yönetim ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi 5 Amacı ile ilgili olarak kişi ve kuruluşlara eğitim hizmetlerinin verilmesi Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuuna erişebilmek için ; a) Konusu ile ilgili her türlü ticari, sınai, mali ve hukuki tasarrufta ve ithalat, ihracat, inşaat, üretim, temsilcilik, acentelik, distribütörlük, nakliyat, pazarlama, dağıtım gibi faaliyetlerde bulunabilir, bu konularda anlaşmalar yapabilir. b) Her nev'i taşınır ve taşınmaz malları, nakil vasıtalarını  ve bunlara ilişkin hakları satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, taşınmaz mallarla ilgili  tapu daireleri nezdinde tahsisat, ifraz , tevhid  taksim, parselasyon , ipotek işlemlerini yapabilir. c) Kendi ihtiyaçlarına yönelik olarak kredi  temin etmek amacıyla , yerli ve yabancı finans kurumu , şirketler ve bankalardan uzun, orta ve kısa vadeli krediler temin edebilir. d) her nev'i şirket ve iştirakler kurabilir, başka teşebbüs ve şirketlere iştirak edebilir, mevcut olanları devralabilir veya birleşebilir.


Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Ferah Evler Mahallesi, Mecidiye Caddesi, No:64/3 


Geri Dön