27 / 04 / 2024

Meridan for Business projesinde fiyatlar ve ödeme koşulları!

Meridan for Business projesinde fiyatlar ve ödeme koşulları!

Varyap tarafından Batı Ataşehir'de konumlandırılan Meridian for Business projesinin yüzde 25'i satıldı. Meridian for Business'te ofis fiyatları 376.000 TL ile 698.000 TL arasında değişkenlik gösteriyor. Varyap, Meridian for Business için cazip ödeme koşul



İstanbulun yeni finans merkezi Batı Ataşehirde, Varyap Meridian projesinin devamı olarak inşa edilen Meridian for Business yerli ve yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.  Satışa sunulduğu Mayıs ayından bu yana yüzde 25i satılan Meridian for Businessda ofis fiyatları 376 bin TL ile 698 bin TL arasında değişiyor.

Uluslararası standartlarda ofis özellikleriyle öne çıkan Meridian for Businessda 45 m² ile 1.000 m² arasında değişen ofis üniteleri bulunuyor. Meridian for Businessda ihtiyaca göre, ofisler arasındaki duvarlar kaldırılarak daha büyük çalışma alanları oluşturmak mümkün olurken, ofisler teknik alt yapısı hazır olarak teslim edilecek.

Meridian for Businessda Varyap güvencesi ile cazip ödeme koşulları

Banka kredi faizlerinin artış gösterdiği bugünlerde Varyap, Meridian for Businessda ofis sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme koşulları sunuyor. Meridian for Businessdan % 1 peşin, % 50 banka kredisi ve % 49 Varyap kredisi ile ofis satın almak isteyenler 18 ay; % 0,44 vade farkıyla her ay ödemeli olarak ya da 24 ay sonunda % 0,90 vade farkıyla tek ödemeli olarak yapabiliyor.


Geri Dön