27 / 04 / 2024

Meridian for Business'ın açık arttırması yarın yapılıyor! 376 bin TL'ye!

Meridian for Business'ın açık arttırması yarın yapılıyor! 376 bin TL'ye!

Ataşehir 'de yer alan Meridian for Business 'ta yer alan ofisler yarın açık arttırma usulüyle satışa sunulacak. Projede yer alan ofislerin fiyatları 376 bin TL 'den başlıyor ve 850 bin TL 'ye kadar yükseliyor...



Meridian for Business 'ta yarın açık arttırma yapılacak. Saat 13.30 'da yapılacak açık arttırma için isteklilerin yarın saat 12.00 'a kadar geçici teminat mektubunu ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürlüğü 'nde istenilen tüm belgeleri teslim edip, karşılığında açık arttırmaya katılım belgesini imzalayarak bayrak almaları gerekiyor.

Ataşehir 'de yer alan Meridian for Business 'ta yer alan ofisler Emlak Konut GYO'nun satış politikası ve gelen yoğun talep nedeniyle açık arttırmaya sunularak satılacak.

Varyap 'ın projesi Meridian for Business projesinde yer alan ofislerin alanları 45 ila 1000 metrekare arasında değişirken fiyatları 376 bin TL 'den başlıyor ve 850 bin TL 'ye kadar yükseliyor. Fiyatlardaki bu farklılık ofislerin alanları ve konumlarından kaynaklanıyor.
RMJM 'in imzasının yer aldığı 134 ofislik Meridian for Business kapsamında pek çok ayrıcalıkta müşterilere sunuluyor.

Firmalar için de kongre ve balo salonları bulunan Meridian for Business Ofis Projesi kapsamında 5 yıldızlı otel, spa-spor merkezi, toplantı odaları, kütüphane, konsiyerj hizmetleri, açık-kapalı havuzları, eğlence ve hobi odaları, sekreterya, restoran ve kafeler bulunuyor.

İhale ile ilgili ayrıntılı bilgi için: 0216 444 36 55
444 40 30
*Varyap Meridian Satış Ofisi: Barbaros Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Ardıç Sokak, Batı Ataşehir/İstanbul.
www.varyapmeridian.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön