02 / 05 / 2024

Merkez Bankası yeni kur rakamını açıkladı!

Merkez Bankası yeni kur rakamını açıkladı!

Merkez Bankası, 23 Aralık 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak kur korumalı TL mevduat için esas alınacak döviz kurunu açıkladı.



Merkez Bankası, döviz korumalı TL mevduatlarda esas alınacak kurları açıkladı. Açıklamada, dolar kuru seviyesinin 11.6399 TL, euro kurunun seviyesinin ise 13.1862 TL olduğu açıklandı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Döviz Korumalı TL Vadeli Mevduat döviz kurları ilk kez dün TCMB tarafından açıklandı.

Merkez Bankası yeni kur rakamını açıkladı!

Dün USDTRY alışta 12.3480, satışta 12.3702 olarak açıklandı. EURTRY alış kuru 13.9125, satış kuru 13.9376 oldu.

Döviz kurları Euro, Japon Yeni, İsviçre Frangı ve İngiliz Sterlini olmak üzere toplam 22 para birimi için açıklanmaktadır.

TCMB'den Kur Korumalı TL Mevduat uygulama talimatı!

Ekonomistler cevapladı! Kur korumalı TL vadeli mevduat enflasyonu düşürür mü?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön