27 / 04 / 2024

Merkez Bankası kritik faiz kararını açıkladı! 2022 yılının ilk indirimi geldi! İşte Merkez Bankası faiz kararı

Merkez Bankası kritik faiz kararını açıkladı! 2022 yılının ilk indirimi geldi! İşte Merkez Bankası faiz kararı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası faiz kararında indirime gitti ve faizleri yüzde 13 düzeyine çekti.



Ağustos ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. 2022 Ağustos dönemi TCMB PPK toplantısı sonrası piyasara yön verecek faiz kararı ve metni yayımlandı.

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Başkanlığında gerçekleşen toplantı sonrasında Para Politikası Kurulu, politika faizini 100 baz puan indirime giderek yüzde 13 düzeyine çekti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön