22 / 07 / 2024

merkez bankası son dakika

merkez bankası son dakika

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri bugün belli oldu. Merkez Bankası rezervleri 26 Ağustos haftasında bir önceki haftaya göre 603 milyon dolar azalarak 111 milyar 647 milyon dolara kadar düştü.

Merkez Bankası kritik faiz kararını açıkladı! 2022 yılının ilk indirimi geldi! İşte Merkez Bankası faiz kararı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası faiz kararında indirime gitti ve faizleri yüzde 13 düzeyine çekti.

Merkez Bankası için tarih verildi... Altın 2.416, 58 dolar...

Merkez Bankası'nın yapacağı açıklama için bomba tarih de kısa süre önce verildi... Altın son olarak 2.416,58 TL'den işlem görüyordu...

Merkez Bankası'na acil hareket çağrısı. Dolar 36 TL...

Merkez Bankası'nın dolar konusunda son dönemde yaptığı atılımlar işe yaramaya başladı. Bir dolar tahmininden sonra ise Merkez Bankası'na hareket çağrısı yapıldı.

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması... 37,75 TL...

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları vatandaşlar tarafından bir hayli merak ediliyor... Bankanın son olarak gerçekleştirdiği açıklama da hayli dikkat çekti...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün gram, çeyrek, yarım ve Ata altın fiyatı kaç TL?

Merkez Bankası merakla beklenen faiz karının dün açıkladı. Karar sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları araştırılıyor. Peki bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın fiyatı kaç TL?

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı belli oldu! 

Piyasaların heyecanla beklediği Merkez Bankası haziran ayı faiz kararı belli oldu. Banka politika faizini yüzde 50'de sabit tuttu. 

Son dakika: Merkez Bankası mayıs ayı politika faizini yüzde 50'de sabit tuttu!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası Mayıs ayı politika faizi açıklandı. Banka;  politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tutma kararı aldı.

Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan şaşırtan açıklama: Asgari ücrette tek artış dillendirildiği için bunu varsaydık!

Ekonomi dünyası ve piyasalarda tüm gözlerin çevrildiği asgari ücrete ara zam konusu ile ilgili Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan çarpıcı bir son dakika açıklaması geldi. Karahan, tek artışın varsayıldığını belirtti. İşte o son dakika açıklaması... 

Son dakika: Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı belli oldu!

Piyasaların merakla beklediği Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Buna göre TCMB faizi yüzde 50 düzeyinde sabit bıraktı.

Merkez Bankası'ndan faiz artışı! Son dakika Merkez Bankası faizleri yüzde 50'ye çıkardı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, mart ayında politika faizini sürpriz bir kararla 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı. 

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Son dakika! Merkez Bankası faiz artış döngüsüne son verdi! Faiz oranı yüzde 45'te sabit kaldı!

Piyasalar tarafından merakla beklenen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı  belli oldu.

Almanya Merkez Bankası açıkladı: Almanya'da konutlar hala aşırı değerli!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen ipotek maliyetlerinin artmasıyla geçen sene fiyatların düşmesine rağmen ülkede konutların hala aşırı değerli olduğunu kaydetti.

Merkez Bankası'ndan asgari ücrete Temmuz ara zammı açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, Temmuz ayında ara zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken; konuyla ilgili bir son dakika açıklaması da Merkez Bankası'ndan geldi. Peki asgari ücrete Temmuz ara zammı yapılacak mı? 

merkez bankası son dakika Haberi

merkez bankası son dakika

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 2 Eylül 2022 verileri açıklandı. Merkez Bankası toplam rezervleri 26 Ağustos haftasında bir önceki haftaya göre 603 milyon dolar azalarak 111 milyar 647 milyon dolara geriledi.
 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı.

Açıklanan verilere göre, 26 Ağustos tarihi itibarıyla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası brüt döviz rezervleri, 665 milyon dolar azalış göstererek 70 milyar 823 milyon dolara kadar düştü. Brüt döviz rezervleri, 19 Ağustos tarihinde 71 milyar 488 milyon dolar seviyesinde bulunuyordu.

Söz konusu dönemde altın rezervleri de 62 milyon dolar artış göstererek 40 milyar 762 milyon dolar seviyesinden 40 milyar 824 milyon dolara kadar yükseldi.

Böylece Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın toplam rezervleri, 26 Ağustos haftasında bir önceki haftaya...