07 / 05 / 2024

Merkez Bankası'nda flaş altın gelişmesi! Altını olanlar acil baksın

Merkez Bankası'nda flaş altın gelişmesi! Altını olanlar acil baksın

Merkez Bankası'nın altın rezervleriyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Merkez Bankası'nda altın rezervleri de 1 milyar 552 milyon dolar artarak 38 milyar 611 milyon dolardan 40 milyar 163 milyon dolara yükseldi.



ALTIN FİYATLARININ ARTIŞ GEÇECEĞİ TAHMİN EDİLİYOR

Altın fiyatlarındaki gelişmeler ve fiyatlar vatandaşlar tarafından yakından takip ediyor. Altın fiyatları yükselişe geçerek rekor seviyelere ulaştı. Ancak duruma ilişkin kuyumcular tarafından çok önemli uyarı ve talep açıklaması geldi. Kuyumcular yaptıkları açıklamasında altın alımlarında taksit sayısının arttırılması ve kredi kartı ile altın alımlarında komisyonların düşürülmesini istiyor.

Tüm dünya ABD tarafından Cuma günü açıklanacak olan Temmuz ayı istihdam raporunu bekliyor. Buna göre altın ons fiyatı 1.780 dolarla yaklaşık olarak bir ayın en yüksek seviyesine çıkarken, gram altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altının fiyatı ise 1.020 TL seviyelerine kadar yükseldi.

ALTINLARINIZA SAHİP ÇIKMANIZ GEREKİYOR

Sarraflar altın alımlarında taksit sayısının artırılması ve banka komisyonlarının düşürülmesini talep ediyor. Kuyumcu Ahmet Durukan, açıklamasında altının şu anda bin 21 TL’den saytıldığını ifade ederek, “Altınınıza sahip çıkın, çok fazla değerlenecek” dedi. 

Yerli otomobil TOGG’dan yeni gelişme! Bu kadarı da beklenilmiyordu!

Konut ve kira fiyatlarında beklenmedik gelişme! Kiralar düşecek mi? İşte detaylar!

Yerli otomobil TOGG’dan yeni gelişme! Bu kadarı da beklenilmiyordu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön