16 / 05 / 2024

Merkez Zekeriyaköy projesinden daire alanlara check-up hediye!

Merkez Zekeriyaköy projesinden daire alanlara check-up hediye!

ORTADOĞU Grup. Zekeriyaköy'de inşaatını sürdürdüğü Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlara Nişantaşı Hastanesi "nden check- up hediye ediyor. Ortadoğu Grup Check- up programıyla ev sahiplenilin sağlığını kontrol altına alıyor...



ORTADOĞU Grup. Zekeriyaköy'de inşaatını sürdürdüğü Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlara Nişantaşı Hastanesi "nden check- up hediye ediyor. 


Check- up programıyla ev sahiplenilin sağlığını kontrol altına alan Ortadoğu Grup. dolar kurunu 1 lira 90 kuruşa sâbitleverek onların kurdaki yükselişten etkilenmemelerini de sağlıyor. 


İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Ortadoğu Grup çok farklı bir kampanyaya imza atıyor. Ortadoğu Grup, İstanbul'dan kopmadan sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler içm Zekeriyaköy'de inşa ettiği Merkez Zekenyaköy projesinden ev alanlara Nişantaşı Hastanesi "nden check-up programı hediye ediyor. 


Merkez Zekeriyaköy'ün şehir yaşamı içensinde yıpranan ve sağlıklı bir yaşama adım atmak isteyenler için fırsat sunacağım söyleyen Ortadoğu Grup icra Kunılu Başkam Mehmet Gür. "Merkez Zekenyaköy'de yaşayacak ailelerin sağlığı bizim için çok önemli. Bu amaçla Merkez Zekeriyaköy'den ev alan herkese Nişantaşı Hastanesi'nden ücretsiz check-up programı veriyoruz" dedi. 


Mehmet Gür. insan sağlığına uygun şekilde ürettikleri yapılar, proje içerisindeki açık ve kapalı aktivire alanlan ve check- up hediyesiyle Merkez Zekeriyaköy'de yaşayacak ailelerin sağlığına önem verdiklerim anlattı. 


İş ve sosyal hayatın yoğun bir şekilde yaşandığı İstanbul'da herkesin kendisine ve ailesine vakit ayırabileceği sağlıklı bir ortamda yaşama hayali kurduğunu belirten Mehmet Gür sözlerine şöyle devam etri:;'Bunu göz önünde bulundurarak inşa ettiğimiz Merkez Zekeriyaköy'de, insanlara şehir hayatından kopmadan fakat doğ3 içensinde. temiz havasıyla sağlıklı bir yaşam sunuyoruz. Bölgenin yeşilliği dışında, projemiz smırlan dahilindeki yetişkin meşe ağaçlarını bile kesnıeyip korumaya aldık'" diye konuştu. 


Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre Zekeriyaköy'ün ana arter yollan üzerinde inşaan devam eden Merkez Zekeriyaköy, 25 bin 360 metrekare alanda 106 konuttan oluşuyor. Projede yer alan 2+1 çan dubleksi dairelerin fiyatı 349 bin 250 dolardan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı ise 509 bin 500 dolardan başlıyor. 


Merkez Zekenyaköy. balkon, teras veya bahçe yaşamım tercih edenler için her biri kendine özgü doğa manzarasıyla bütünleşen farklı konut seçeneklerinden oluşuyor. Projede yer alan 2+1 çan dubleksi dairelerin büyüklüğü 140 metrekareyken. 3+1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor Merkez Zekenyaköy'den ev sahibi olmak isteyenlere farklı seçeneklerle uygun ödeme alternanfleri sunduklarım belirten Mehmet Gür. sınırlı sayıda konut ve kısa bir süre için geçerli olmak üzere dolar kurunu da piyasa koşullarının alnnda olacak şekilde 1 lira 90 kuruşa sabitlediklerrni belirtti Bu sayede konut alıcısının dövizdeki dalgalanmadan etkilenmeveceğim ifade eden Gür. ""Yalnız böylesi değerli bir projede yaşamak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Zira elimizde sınırlı sayıda çatı ve bahçe dubleksi daüe bulunuyor" diye konuştu.



Ankara Ticari Hayat Gazetesi


Geri Dön