27 / 04 / 2024

Merkez Zekeriyaköy'de 349 bin 250 dolara satılık 2+1 çatı dubleksi!

Merkez Zekeriyaköy'de 349 bin 250 dolara satılık 2+1 çatı dubleksi!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Merkez Zekeriyaköy

Ortadoğu Grup, inşaat süreci hızla devam eden Merkez Zekeriyaköy projesinden ev almayı düşünenlerin, dövizin dalgalı seyrinden etkilenmemesi için önlem aldı. Dolar kurunu 1 lira 90 kuruşa sabitleyen Ortadoğu Grup, bu sayede ciddi bir fiyat avantajı sağlad



İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Ortadoğu Grup, İstanbul’un en yaşanabilir doğal alanı Zekeriyaköy’de inşaatını sürdürdüğü  Merkez Zekeriyaköy  projesinde kur avantajı ve farklı ödeme planları ile ev alıcılarına çok cazip fırsatlar sunuyor. İstanbul’un merkezi noktalarında çalışan ve evi ile işi arasındaki mesafeyi kısaltarak doğal bir ortamda yaşam sürmek isteyenler için tasarlanan Merkez Zekeriyaköy projesinde dolar kuru sabitlendi. Merkez Zekeriyaköy’de yer alan sınırlı sayıda konut için dolar kuru 1 lira 90 kuruşa sabitlenerek konut alıcısının kur artışından etkilenmeden ev sahibi olmasına imkan tanındı. 


Dövizdeki dalgalı seyrin geçtiğimiz yıllarda da yaşandığını ama bir süre sonra düzene girdiğini hatırlatan  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Ev almak için uygun zaman mı? diye beklemek büyük hata olur. Çünkü İstanbul’da sürekli bir konut ihtiyacı var ve projelerin başlangıç dönemlerinde ev alanlar proje sonlarında her zaman için kazançlı çıkar” dedi. 

Mehmet Gür, ayrıca bugünlerde döviz kurunda yaşanan artışları minimize etmek için dolar kurunu sabitlediklerini ve bu durumun Merkez Zekeriyaköy’den ev alanlar için çok ciddi bir fiyat avantajı sağladığını anlattı. Mehmet Gür, “Merkez Zekeriyaköy’den ev alanlar yüzde 25 peşinat vererek, kalan kısmı 12 aydan 120 aya kadar piyasa koşullarının altında vade oranlarında anlaşmalı bankalardan kredilendirilebiliyor. Bunun dışında farklı bütçeler için uygulanabilecek cazip ödeme planlarımız da bulunuyor” diye konuştu.


Sınırlı sayıda seçkin konut


Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre Zekeriyaköy’ün ana arter yolları üzerinde ve çarşı meydanına sadece 700 metre yürüme mesafesinde konumlanan Merkez Zekeriyaköy, 25 bin 360 metrekare alanda 106 konuttan oluşuyor. Projede yer alan 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 349 bin 250 dolardan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı ise 509 bin 500 dolardan başlıyor. 


Merkez Zekeriyaköy, balkon, teras veya bahçe yaşamını tercih edenler için her biri kendine özgü doğa manzarasıyla bütünleşen farklı konut seçeneklerinden oluşuyor. Projede yer alan 2+1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü 140 metrekareyken, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.



Komşuluk ilişkilerini sevenler için


İstanbul’da son yıllarda hızla artış gösteren çok katlı ve kalabalık sitelerde unutulmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerinin Merkez Zekeriyaköy’de yeniden hayat bulacağına dikkat çeken Mehmet Gür sözlerine şöyle devam etti:

“Projemizi, çok büyük evlerde ve müstakil yaşamaktan sıkılmış kişiler ve aileler daha çok tercih ediyor. Bunun sebebi, sitemizin butik yapısının komşuluk ilişkilerine ve aktivite alanlarının da ailelerin ve çocukların birbiriyle kaynaşmasına imkan tanıması. Merkez Zekeriyaköy’ün her iki yanında yer alan Göçmen’s Ranch Binicilik Kulübü ve Zekeriyaköy Spor Tesisleri de farklı aktivitelerle ilgilenmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor.” 


Üçüncü köprüye çok yakın


Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor. Proje, İstanbul’da denize girilebilen sınırlı yerlerden biri olan Kilyos’a ise tam 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.  Ayrıca projenin bir başka büyük avantajı da 2015’te tamamlanarak faaliyete geçmesi planlanan 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakınlığı.


Telefon: 0212 202 7 111                                   

Web: www.merkezzekeriyakoy.com



projeye sor



Geri Dön