02 / 05 / 2024

Mersin Liparis Resort Otel Ocak 2016'da açılacak!

Mersin Liparis Resort Otel Ocak 2016'da açılacak!

Mersin merkezli Sinan İnşaat, otel yatırımlarına ağırlık vermeye başladı. Mersin'de 5 yıldızlı tatil oteli yatırımı yapan şirket, Mersin'in yanı sıra Niğde Ulukışla'ya bağlı Çiftehan'da da otel yatırımları yapacak.



Sinan İnşaat'ın otel yatırımları hakkında bilgi veren turizm koordinatörü İzzettin Yurtsever, Ocak 2016'da açılması planlanan Mersin Ayaş'daki Liparis Resort Hotel&Spa'nın toplantı ve etkinliklere evsahipliği yapacağını söyledi.


Liparis Resort Hotel&Spa ocak ayında kapılarını açacak 

Yurtsever, tesiste, 500 kişi kapasiteli kır düğünü alanı, denize bakan açılır kapanır 600 kişilik teras, balo salonu, toplantı salonları, a la carte restoran, spa merkezi, animasyon, eğlence ve çocuk kulübü bulunacağını bildirdi. Rusya, BDT, Avrupa, Ortadoğu ve iç pazara hitap edeceklerini kaydeden Yurtsever, otelde yarım pansiyon ve her şey dahil konseptlerinin uygulanacağını belirtti. Yurtsever, eğlence için Bodrum'u, tatil için de Antalya'yı aratmayacaklarına dikkat çekerek, aquaparkı, havuzları, mini club'u, animasyonu, su sporları, mavi bayraklı altın kumlu özel sahili ile çocuklu ailelere de hitap edecek tesiste standart, aile ve süit odalar ve tesisin bitişiğindeki lüks dairelerin tamamının deniz manzaralı olduğunu sözlerine ekledi.


Queenaba Beach&Club Hotel 5 yıldızlı olacak 

Sinan İnşaat'ın diğer iki otel yatırımı hakkında da bilgi veren Yurtsever, Mersin'de 110 dönüm üzerinde özel ince kum plajlı koydaki ve beach club aktivitelerine sahip olan Oueenaba Beach&Club Hotel'in de gelecek yıllarda 5 yıldızlı otel olarak yatırım planlamasının yapıldığını belirtti.Yurtsever, bunun yanı sıra şifalı suları ile öne çıkan Niğde Ulukışla'ya bağlı Çiftehanda 100 dönüm arazi üzerinde inşaatı devam eden ve 2016 sonunda açılması planlanan 5 yıldızlı Sarayhan Termal Hotel & Spa'nın 228 oda ve 400 devremülk odası 7-10 ve 14 günlük hisseli gayrimenkul ve devremülk ile bölgenin en kapsamlı tesisi olacağını sözlerine ekledi. Şirketin termal otel yatırımı Sarayhan Termal Resort Hotel&Spa'nın yapımı sürüyor Oueenaba Beach&Club Hotel ile Çiftehan'da Sarayhan Termal Resort Hotel&Spa'da Altınören İnşaat Grubu ile yatırım ortaklığı yapan Sinan İnşaat'ın, bu yatırımların tamamlanması ile birlikte 1500 kişi istihdam edeceğini belirten Yurtsever, Sinan İnşaat, Liparis Travel ve sektörün bölgedeki öncü tur operatörleri ile Moskova, Berlin,Beyrut ve Erbil'den Mersin'e direkt uçuşlarla turist getirmek için girişimlerde bulunduğunu ifade etti. İç pazarda Gaziantep, Ankara, Konya, Karaman,Kayseri, Maraş, Osmaniye, Adana, Hatay ve Tarsus'tan münferit ve acentalarla yoğun işbirliğine giren tesis yılın 12 ayı hizmet verecek. 


Güney


Geri Dön