16 / 05 / 2024

Mersin'in yolları yenileniyor!

Mersin'in yolları yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki asfalt, yol bakım onarım, temizlik, ilaçlama, park-bahçe, zabıta, itfaiye, veterinerlik hizmetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.




Mersin Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki asfalt, yol bakım onarım, temizlik, ilaçlama, park-bahçe, zabıta, itfaiye, veterinerlik, hasta nakil ve cenaze hizmetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.


Tarsus ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde stabilize malzemeli yol bakım çalışması; Tekeliören Mahallesi'nde by-pas nakli çalışması; Çakırlı Mahallesi'nde büz boru nakli; Altaylılar Mahallesi'nde baks ve menfez bakım çalışması; bisiklet parkuru için Büyük Kösebalcı-Takbaş bağlantı yolunda sıcak asfalt yama çalışması gerçekleştirildi.


Erdemli ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesi, Hükümet Konağı otoparkı ve Sarıyer-Doğulu arasında sıcak asfalt çalışması; Karahıdırlı Mahallesi Yayla Caddesi'nde tesviye çalışması; Sıraç Mahallesi İçme Yaylası'nda mesire alanı yapım çalışması; Çerçili-Fakılı-Çamlı mahalleleri grup yolunda banket ve yol temizlik çalışması; Arpaçbahşiş Mahallesi 211. Cadde'de bulunan yol ile Gücüş-Sarılar arasındaki yola büz boru yerleştirme çalışması yapıldı.


Silifke ilçesine bağlı Uşakpınarı-Dedeler arası ile Ovacık Mahallesi'nde yol bakım ve onarım çalışması; Ulugöz Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi ile Seyranlık-Ekşiler arasında stabilize malzemeli yol bakım çalışması; Kurtuluş Mahallesi'nde sıcak asfalt yama çalışması; Çılbayır Mahallesi ile Atayurt-Sökün arasında banket ve menfez ağızları temizleme çalışması gerçekleştirildi.


Gülnar ilçesine bağlı Şeyhömer Mahallesi'nde 2. kat asfalt yol yapımı çalışması için mıcır nakli yapıldı.


Mut ilçesine bağlı Yukarıköselerli Mahallesi'ndeki köprü kulaklarının baks ve dolgu çalışması ile büz boru yerleştirme çalışması; Kayaönü, Kürkçü ve Geçimli Mahallelerinde banket ve menfez bakım çalışması gerçekleştirildi.


Bozyazı ilçesine bağlı Ardıçlıtaş grup yolunda genişletme çalışması; Karaisalı Mahallesi'nde yol bakım ve onarım çalışması; Çubukkoyağı Mahallesi okul bahçesinde stabilize malzemeli yol bakım ve tesviye çalışması yapıldı.


Aydıncık ilçesine bağlı Pembecik Mahallesi'nde yol genişletme çalışması ile Yığırat Camii'nin yıkılan bahçe duvarının onarım çalışması; Eskiyörük ve Cumhuriyet Mahallelerinde stabilize malzemeli yol bakım çalışması gerçekleştirildi.


Anamur ilçesine bağlı Korucuk Mahallesi'nde yol temizlik çalışması; Halide Edip Adıvar Caddesi ile Kıbrıs Caddesi'nde tesviye çalışması; Yeşilyurt Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bordür ve parke taşı döşeme çalışması; Halide Edip Adıvar Caddesi'nde sıcak asfalt çalışması yapıldı. 



Mersin Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön