29 / 04 / 2024

Mert Pekdemir: Konutu güven sattırıyor!

Mert Pekdemir: Konutu güven sattırıyor!

Kocaeli'nde konut projeleri bulunan Pekdemir inşaat, 936 konutlu projenin yüzde 50'sini sattı. Genel Müdür Mert Pekdemir, "Verdiğimiz sözleri tutmamız hızlı ev satışında etkili" diye konuştu...



Bugüne kadar pek çok konut projesine imza atan Pekdemir İnşaat, Kocaeli'nde inşaatları devam eden projede kısa sürede evlerin yüzde 50'sini sattı. Yeni projeler için arazi görüşmeleri yaptıklarını belirten Genel Müdür Mert Pekdemir, dede mesleğini sürdürdüklerini ve şirketin 70'inci yılını geride bıraktığını söyledi.

Gayrimenkul işinin tamamen güvene dayalı olduğuna dikkat çeken Pekdemir, "Bugüne kadar yaptığımız inşaatlarda teslim sürelerine ve verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesine özen gösterdik. Bu da bize satışta hız kazandırdı" dedi. Şirket inşaatı devam eden Evimiz Kocaeli'nde satışların yüzde 50'sini tamamladı. Proje 936 evden oluşuyor. Teslim tarihi 1 i Temmuz 2015. Sitede 2+1,3+1 ve 4+1 büyükI lüğe sahip altı farklı tipte l konut bulunuyor. Fiyatlar 125 bin lira ile 250 bin lira arasında değişiyor.


Konut satışlarında kampanyaların da etkili olduğunu belirten Pekdemir, 70'nci yıla özel bir kampanya hazırladıklarını ve kampanyanın kurban bayramına kadar süreceğini söyledi. Kampanya kapsamında konut almak isteyenler evin bedelinin yüzde 75'i için kredi kullanmaları durumunda yüzde 25'lik kısmı bir yıl sonra ödeyebilecek. Hiç peşinat ödemeden evin bedelini 20 ay sıfır faizle ödeme imkanı da kampanya kapsamında sunuluyor.


Bugün



Geri Dön