16 / 05 / 2024

pekdemir inşaat konut

pekdemir inşaat konut

Kocaeli'nde konut projeleri bulunan Pekdemir inşaat, 936 konutlu projenin yüzde 50'sini sattı. Genel Müdür Mert Pekdemir, "Verdiğimiz sözleri tutmamız hızlı ev satışında etkili" diye konuştu...

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Evimiz Kocaeli'de yoğun ilgi gören kış kampanyası devam ediyor. Kampanyada yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz imkanı!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçilen Evimiz Kocaeli projesi 10 yıl sıfır faiz imkanı sunuyor. 936 konuttan meydana gelen projeside ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Realty Port İstanbul, 4. İnşaat ve Konut Konferansı'na sponsor oldu!

26 Ocak 2016 Salı günü Marriott Hotel Asia da düzenlenecek olan 4. İnşaat ve Konut Konferansının genel sponsoru Realty Port İstanbul firması inşaat sektörünün profesyonelleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Pekdemir İnşaat'tan Kocaeli'de işyeri inşa edecek!

Pekdemir İnşaat Leyla Atakan Caddesi üzerinde inşaata başladı. İlimizin başarılı mimarlarından Seyhan Serimer'in projesini çizdiği inşaat dört katlı işyeri olarak planlandı.

Mortgage kanunuyla inşaat sektörünün önü açıldı!

Kocaeli 'nin en büyük markalı konut projesine 70 yıllık Pekdemir inşaat imza attı. Halen şirketi iki kuşak birlikte yönetiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Pekdemir, hedeflerinin önce İstanbul sonra da yurtdışı olduğunu söylüyor...

pekdemir inşaat konut Haberi

pekdemir inşaat konut
Bugüne kadar pek çok konut projesine imza atan Pekdemir İnşaat, Kocaeli'nde inşaatları devam eden projede kısa sürede evlerin yüzde 50'sini sattı. Yeni projeler için arazi görüşmeleri yaptıklarını belirten Genel Müdür Mert Pekdemir, dede mesleğini sürdürdüklerini ve şirketin 70'inci yılını geride bıraktığını söyledi.

Gayrimenkul işinin tamamen güvene dayalı olduğuna dikkat çeken Pekdemir, "Bugüne kadar yaptığımız inşaatlarda teslim sürelerine ve verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesine özen gösterdik. Bu da bize satışta hız kazandırdı" dedi. Şirket inşaatı devam eden Evimiz Kocaeli'nde satışların yüzde 50'sini tamamladı. Proje 936 evden oluşuyor. Teslim tarihi 1 i Temmuz 2015. Sitede 2+1,3+1 ve 4+1 büyükI lüğe sahip altı farklı tipte l konut bulunuyor. Fiyatlar 125 bin lira ile 250 bin lira arasında değişiyor.


Konut satışlarında kampanyaların da etkili...