09 / 05 / 2024

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...



Mesa Bodrum Demirbükü projesi, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sağlıyor.

Projenin mimarlığını Erginoğlu - Çalışlar üstleniyor. Projede 200 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenebileceği Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 130 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. 

Mesa Bodrum Demirbükü nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü'nde sakız, çam ve zeytin ağaçları iile ev sahiplerine tabiatla beraber bir yaşam fırsatı sunuluyor. 

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 2 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans bulunuyor. Proje, Torba'ya 10 dakika, Türkbükü ve Yalıkavak'a 20 dakika mesafede bulunuyor. Şehir merezine 10 dakika mesafede konumlanan projede bir butik otel de yer alıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü'ndeki rezidanslar özel girişleri, estetiği işlevsellikle bütünleştiren iç mimarisi, geniş terasları, müstakil villa hissi yaratan tasarımı ve her birini çevreleyen sonsuz yeşiliyle bambaşka bir hayata kapı aralıyor.

MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ NEREDE?

Gölköy Mahallesi, Mesa Bodrum, Gökburun Mevkii, 48400 Bodrum/Muğla'da konumlanıyor.

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 


Geri Dön