16 / 05 / 2024

Mesa Çengelköy Evleri'ne Çuhadaroğlu yalıtımı!

Mesa Çengelköy Evleri'ne Çuhadaroğlu yalıtımı!

Çuhadaroğlu'nun yüksek ısı yalıtım özelliğine sahip kapı ve pencere sistemlerinin kullanıldığı Mesa Çengelköy Evleri büyük ilgi görüyor



Şimdiye kadar genellikle iş merkezlerinin dış cephe kaplamalarında kullanılan ve vazgeçilmez bir malzeme olan alüminyum, artık konutları da süslüyor. Çuhadaroğlu'nun yüksek ısı yalıtım özelliğine sahip kapı ve pencere sistemleri kullanılan Mesa Çengelköy Evleri büyük ilgi görüyor...

56 yıllık deneyimi ile alüminyum ve yapı sektörünün öncüsü firması olan Çuhadaroğlu, iş merkezlerinde uyguladığı alüminyum sistemlerini bu kez konutlarla buluşturuyor. İstanbul'da her geçen gün ilginin arttığı yerleşim alanı Çengelköy'de MESA Mesken Sanayi A.Ş. tarafından inşa edilen Mesa Çengelköy Evleri'nde kullanılan alüminyum, konutlara özel bir görünüm kazandırıyor.

4 katlı toplam 298 adet konuttan oluşan Mesa Çengelköy Evleri'nde alüminyum sistemleri yaygın olarak kullanılıyor. Toplam 103 bin 902 metrekare alan üzerinde Kasım 2008'de yapımına başlanan projenin 30 Nisan 2011'te tamamlanması planlanıyor. Bölgenin en dikkat çeken projelerinin başında yer alan Mesa Çengelköy Evleri'nde Çuhadaroğlu'nun ısı yalıtımlı alüminyum kapı ve pencere sistemi ST 70 ile ısı yalıtımlı kaldır sür kapı serisi SL 60 kullanıldı. 

YÜKSEK ISI YALITIMLI

Mesa Çengelköy Evleri'nde özellikle Çuhadaroğlu ST 70 serisi sistemler bir çok avantajı da beraberinde getiriyor. Kendine özgü çizgisi ile yapılara görsel beğeni kazandıran, yüksek ısı yalıtımı ile enerji tüketimini yüzde 60 azaltan ST 70 pencere ve kapı sistemi, geniş kapsamlı uygulama seçenekleri ile tüm beklentileri hayata geçirebilmekte. Uygulama ve montaj kolaylıkları da en önemli tercih sebepleri arasında yer alıyor.


Geri Dön