01 / 05 / 2024

Mete Kırbeyi: Türkler mobilyada kaliteyi seviyor!

Mete Kırbeyi: Türkler mobilyada kaliteyi seviyor!

Ligne Roset, 150 yıllık büyük bir mobilya markası. Onu diğer markalardan ayıran en büyük özelliği ise bütün ürünlerinin birer tasarım harikası olması. Ligne Roset'in Türkiye Genel Müdürü Mete Kırbeyi son zamanlardaki mobilya trendlerini anlattı



Ligne Roset, 150 yıllık bir mobilya markası. Uzun yıllar başarısını sürdürmesinin sırrı nedir

Ligne Roset, 150 yıllık mobilya kültürüne sahip bir aile firması. Fransa'da şemsiye ve baston üreterek yola çıkan bu firma, sonralan insanların talebine göre mobilya tasarlamaya da başlamış. Tasarımlarımızın hepsi çok şık, estetik görünümlü ve sade. Ancak bir markanın uzun yıllar boyunca sadece güzelliği ile kaka olması mümkün değil. Ligne Roset markası güzel görünümünün yanı sıra insan sağlığına uygun tasarımlar da yapıyor. Başarımızın sırrını tasarımlara ve bu markada çalışanların işini severek yapmasına bağlıyorum.

Markanızın fiyat kalitesini nasıl değerlendiriyorsunuz

Burada herkes mobilya grubundan aydınlatmaya, halıdan aksesuara kadar kendi zevkine ve kesesine uygun ürünler bulabilir. Yani herkesin evinde belli bir parçayla varolmamız mümkün. Her ürünün tabii ki bir etiket fiyatı var. Bu etiket fiyatını, ürünün ömrüne böldüğünüzde karşımıza çok komik rakamlar çıkıyor. Tasarımlarımızdan birini satın aldığınızda ömür boyu kullanacağınızın garantisini size verebilirim.

Diğer markalardan ayrılan özellikleriniz neler

Biz bir ilki gerçekleştirdik Geçtiğimiz yıllarda bir ürünümüzde kullanıma bağlı olarak bir sorun çıktı. Fransa'dan Türkiye'deki şubelerimize telefon geldi ve o ürünü satın alanlardan geri almamız; onlara yeni üretilen ürünü vermemiz gerektiğini söylediler. Biz de müşterilerimizi arayarak ürünleri geri aldık. Bu uygulama karşısında müşterilerimiz çok şaşırdı.
Vatan/Alanay Akdoğan


Geri Dön