09 / 05 / 2024

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...



Metin Öztürk, 45 yıldır Galatasaray Spor Kulübü Derneği üyesidir ve 2 dönem boyunca Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği Başkanlığı görevini yürütmüştür. Ayrıca kürek sporundaki başarılarından dolayı Galatasaray'da nadir verilen Onur Madalyası'na sahiptir. Çetin Öztürk, Türkiye Kürek Federasyonu'nun eski başkanı olan Metin Öztürk'ün ağabeyidir. Evli ve üç çocuk babasıdır. İki kızı Galatasaray Binicilik Şubesi'nde lisanslı binicilik yaparken, oğlu Galatasaray Yelkencilik Şubesi'nde lisanslı bir yelkenci olarak spor yapmaktadır.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Metin Öztürk, 2015-2018 yılları arasında 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı olarak görev yapmış ve 2019'dan itibaren Galatasaray Spor Kulübü'nün Divan Kurulu üyesi olmuştur. Ayrıca 2021 yılında Galatasaray Spor Kulübü başkanlık seçimlerinde aday olmuştur ve ikinci başkanlık görevine seçilmiştir. Metin Öztürk, ticari kariyeri boyunca Assist Line şirketiyle birlikte birçok sigorta şirketine asistans hizmeti sunmuş ve yayıncılık ile reklam sektöründe de faaliyet gösteren şirketleri yönetmiştir.

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?
Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?
Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Geri Dön