04 / 05 / 2024

Metropol İstanbul Hollandalılara tanıtıldı! 340 bin TL'ye!

 Metropol İstanbul Hollandalılara tanıtıldı! 340 bin TL'ye!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

Hafta başında çeşitli meslek gruplarına ait Alman Yatırımcılar tarafından ziyaret edilen ve portföylerine katılan Metropol İstanbul, şimdi de Hollandalı yatırımcılar tarafından mercek altına alınıyor



Rotterdam Ekonomi Kalkınma Ajansı öncülüğündeki 20 kişilik Hollandalı yatırım grubu,  Metropol İstanbul  satış ofisini 14 Ekim Pazar günü ziyaret etti. Yatırımcılar, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde hayata geçirilen ilk proje olan Metropol İstanbul’u yakından inceleyip bilgi aldı. 


Avrupa’nın en yüksek binalarından biri olacak kulesi, rezidans ve ofis blokları, içerisinde 400 metre uzunluğunda lüks bir alışveriş caddesini de barındıracak alışveriş merkezi ve rekreasyon alanlarıyla Metropol İstanbul, uluslararası boyutta da takdir görüyor.  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. ve Varyap - Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından İstanbul’un yükselen değeri Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul’un satış ofisini 14 Ekim 2012, Pazar günü Hollanda’dan üst düzey yatırımcılar ziyaret etti. Hollandalı heyetin ziyareti sırasında yatırımcı görüşmeleri de yapıldı. 


Hollandalılar’a sunum yapıldı

Rotterdam Ekonomi Kalkınma Ajansı’nın organizasyonuyla Metropol İstanbul projesini yakından tanımak ve projeden yer almak amacıyla gelen 20 kişilik yatırım heyeti; Rotterdam’daki özel sektör, yerel yönetim ve kamu sektörünün üst düzey temsilcileri ile yatırımcılarından oluşuyor. Hollandalı yatırım heyetine Emlak Konut GYO A.Ş. Yatırımcı İlişkileri Müdürü Hasan Vehbi Arslantürk ziyaret sırasında kısa bir sunum yaptı. Metropol İstanbul satış ekibi ise proje sunumunun ardından maket üzerinde de projeyi tanıttı.


Yüzde 75’i şimdiden satıldı

2015 yılı başında tamamlanacak olan proje, rezidans, ofis, alışveriş merkezi, rekreasyon alanları ve zengin yaşam alanlarıyla Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın da en büyük karma projelerinden biri olacak. 700 bin metrekare büyüklüğündeki yekpare inşaat alanı ile Türkiye’nin en büyük projelerinden birisi olarak yükselen Metropol İstanbul, üç yüksek bina ve bin 500’ün üzerinde bağımsız üniteden oluşuyor. Yatırımcılara kısa bir süre sonra Metropol Kule’nin lanse edileceği projede rezidans bloklarından satışa çıkan kısmın yüzde 75’i satılmış durumda.  Projede fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor. 



444 82 92

www.metropolistanbul.com


projeye sor



Geri Dön