27 / 04 / 2024

Metropolist Yapı hedef büyüttü!

Metropolist Yapı hedef büyüttü!

Geçtiğimiz hafta ilk projeleri olan Pendik Metrowin Tower projesini satışa sunan Metropolist Yapı, hedef büyüttü. Firma yıl içinde Bahçeşehir, Çamlıca ve Sancaktepe'de 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor...



Metrowin projesiyle sektöre iddialı bir giriş yapan Metropolist Yapı ve Gayrimenkul, yıl içinde 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. İlk projeleri Pendik Metrowin projesini geçtiğimiz hafta satışa sunan firma, İstanbul Anadolu Yakası'nda 2, Avrupa Yakası'nda ise 1 yeni projeye start verecek. İstanbul'un değerli lokasyonlarında arsa alımları yaptıklarını açıklayan Metropolist Yapı ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, bu araziler üzerinde lokasyonun ihtiyacına göre konut, ofis ve turizm yatırımları yapacaklarını duyurdu. 


Metropolist Yapı hedef büyüttü!


Metrowin'e komşu geliyor

2013 yılı içerisinde Pendik Metrowin Tower arsasının yanında projenin devamı niteliğinde yeni bir projeye daha start vereceklerini açıklayan Derbazlar, "Bizim bölgesel bir ısrarımız yok. İstanbul'un her yeri benim için değerli ve kıymetli. Ama Metrowin projesinin yanında projenin devamı devamı niteliğinde bir proje olacak. Bu yıl içinde bunun da duyurusunu yapacağız" dedi.


Röportajın birinci bölüm videosu için tıklayınız

Röportajın ikinci bölüm videosu için tıklayınız


Bahçeşehir, Çamlıca ve Sancaktepe'ye yatırım

İstanbul Avrupa Yakası'nda Bahçeşehir, Anadolu Yakası'nda ise Çamlıca ve Sancaktepe bölgesinde yıl içinde 3 yeni proje hayata geçirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Derbazlar, önemli arsa yatırımları yaptıklarını ve projeler netleşince duyurusunu yapacaklarını açıkladı. 


Hedefimiz İstanbul'un merkezi lokasyonlarında devam etmek

Yatırım konusunda çok aceleci davranmadıklarının altını çizen Ömer Derbazlar, "Yatırım konusunda çok aceleci davranmıyoruz. Türkiye'ye büyüyor, gelişiyor ve dünyaya önderlik edecek bir hale geliyor. Biz de sağlam olan finansal yapımızı, sektörde bulunma istek ve arzumuzu, doğru lokasyonlarda çıkabilecek fırsatları değerlendirme arzusu ile birleştirerek daha büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımızı İstanbul'un merkezi lokasyonlarında devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.  


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön