28 / 04 / 2024

Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis!

Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis!

Firma: Metropolist Yapı

Proje: Metrowin Tower

Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis kapsamında fiyatlar henüz belirlenmemiş olsa da satılık ofislerin fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor



Pendik'te yükselen Metrowin Tower projesi,  Metropolist Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Metropolist Yapı Metrowin Tower projesinde ofis ve mağazalar bulunuyor. 8 bin metrekarelik alanın ofislere ayrıldığı  Metrowin Tower  Pendik'te 18 katlı tek blok bulunuyor. 


Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis kapsamında fiyatlara KDV ücreti de dahil ediliyor. 15 ay sonra teslimlerin gerçekleştirileceği Metrowin Pendik'te ofislerin alanları 65 metrekareden başlıyor ve 125 metrekareye kadar yükseliyor. 


Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis!


2 bin metrekarelik kısmın ticari ünitelere ayrıldığı Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis kapsamında henüz bilgilendirme yapılmasa da satış fiyatları metrekare birim olarak 3 bin 600 TL'den başlıyor. 


50 milyon liralık yatırım bedeliyle yükselen Metropolist Yapı Metrowin Tower Pendik'te otopark, vale parking, güvenlik ve lobi resepsiyon bulunuyor. 


Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön