28 / 04 / 2024

Metropolist Yapı Metrowin Tower satış!

Metropolist Yapı Metrowin Tower satış!

Firma: Metropolist Yapı

Proje: Metrowin Tower

Metropolist Yapı Metrowin Tower satış ofisine 0216 680 17 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz. Pendik Metrowin Tower projesinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik bölgesinde yükselen  Metrowin Tower  projesi  Metropolist Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Metropolist Yapı Metrowin Tower satış bilgilerinden önce proje detaylarından bahsedelim.


Pendik Metrowin Tower projesi tek blok olarak inşa ediliyor. Pendik Metrowin Tower projesinde ofis ve ticari alanlar yer alıyor. 18 katlı olarak yükselen Metrowin Tower Pendik projesi 12 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Metropolist Yapı Metrowin Tower satış ofisi ile 0216 680 17 00 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Metrowin Tower Pendik projesinde ofisler 65 metrekare ile 130 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Pendik Metrowin Tower projesinde teslimlerin 15 ay sonra yapılması planlanıyor. Pendik Metrowin Tower ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor.


Metropolist Yapı Metrowin Tower satış fiyatlarını projenin satış ofisinden öğrenebilirsiniz. Pendik Metrowin Tower projesinde mağazalar da satışa sunuldu. Metrowin Tower Pendik'te Yeşilbağlar'da yükseliyor.


Metropolist Yapı Metrowin Tower nerede?

Metropolist Yapı Metrowin Tower adres : Yeşilbağlar Mh. E-5 Yolu Üzeri Pendik / İST


Metropolist Yapı Metrowin Tower iletişim

Telefon: 0 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön