29 / 04 / 2024

Metrowin Tower satış fiyatları!

Metrowin Tower satış fiyatları!

Firma: Metropolist Yapı

Proje: Metrowin Tower

Metrowin Tower satış fiyatları kapsamında metrekaresi KDV dahil 3 bin 600 TL'den başlayarak değişiyor. Metrowin Tower Pendik'te inşa ediliyor...




Metrowin Tower ofis projesi İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor.  Metrowin Tower  Pendik'te Metropolist Yapı'nın imzasını taşıyor. Ofis ve mağazaların yer aldığı Metrowin Tower'da 8 bin metrekare alan ofislere ayrılıyor.


Metrowin Tower satış fiyatları kapsamında ofis fiyatlarına KDV ücreti de dahil. Tek blok olarak inşa edilen Metrowin Tower projesinde blok yüksekliği 18 kat olarak belirlendi. 


15 ay sonra tamamlanması hedeflenen Metrowin Tower Pendik'te 2 bin metrekare alanda ticari üniteler yer alıyor. Pendik Metrowin'de ofislerin alanları 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor.


Metrowin Tower satış fiyatları!


Metrowin Tower satış fiyatları!


Metrowin Tower satış fiyatları!


Metrowin Tower satış fiyatları dahilinde metrekaresi 3 bin 600 TL'den başlıyor. Mescit, 100 araçlık otopark, vale parking, lobi resepsiyon, güvenlik hizmetlerinin yer aldığı Metrowin Tower'da satış fiyatlarına KDV bedeli dahil.


50 milyon liralık yatırım bedeline sahip olan Metrowin Tower Pendik'te Kartal Adliyesi ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 kilometre, sahil yoluna 2 kilometre mesafede yer alıyor.


Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön