29 / 04 / 2024

Metrowin Tower’da metrekaresi 4 bin 500 lira! Üçte ikisi satıldı!

Metrowin Tower’da metrekaresi 4 bin 500 lira! Üçte ikisi satıldı!

Firma: Metropolist Yapı

Proje: Metrowin Tower

Pendik’te inşasına başlanılan Metrowin Tower’ın ofislerine talep büyük. Üç ay önce lansmanı yapılan ve İstanbul'un yeni çekim merkezi Pendik’te yer alan Metrowin Tower’ da ofislerin üçte ikisi satıldı. En fazla talep ise adalar manzaralı ofislere geldi..



Metropolist Yapı & Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, Metrowin Tower’ın İstanbul'un yeni çekim merkezi Pendik’te yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile Merkezi İş Alanı (MİA) sınırları içinde yer aldığını belirterek üç ay gibi kısa bir sürede ofislerin üçte ikisini sattıklarını söyledi. 


Yatırımcıların küçük metrekareli ofisleri, kullanıcıların ise daha büyük metrekareler ve tam kat tercih ettiğini kaydeden Derbazlar,“Metrowin Tower’da dilendiğinde birleştirilip daha büyük hacimlere olanak sağlanarak, her detay ofis kullanıcıları düşünülerek tasarlandı” dedi.

Ömer Derbazlar, Metrowin Tower’ın, Pendik’te yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile Merkezi İş Alanı (MİA) sınırları içinde yer aldığını belirterek 8 adet toplantı odası ile kullanıcılarına konforlu bir iş yaşamı sunmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Derbazlar , Metrowin Tower’da, Fitness merkezi ile de çalışanlarına sağlıklı ve keyifli bir ayrıcalık sunacaklarını kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü; “Metrowin Tower’ın 18 kattan oluşacağını söyleyen Derbazlar, Metrowin Tower’da 7/24 çalışan sekreterya hizmetleri, tek merkezden yönetilen resepsiyon hizmeti, vale parking , mescit, güvenlik hizmetlerinin de ortak olarak sunulacak”


12000 metrekarelik alanda inşa edilen Metrowin Tower’da tamamlandığında içinde 8000 metrekare ofis alanı, 2000 metrekare mağaza alanı bulunacak

E-5 yolu üstünde yer alan proje, sahil yoluna 2 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 km, Kartal Adliyesi ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2 km mesafede yer alıyor. Metrowin Tower, metro istasyonuna ise yürüme mesafesinde bulunuyor.


Dördüncü katından itibaren adalar manzarasını görecek olan Metrowin Tower, 50 milyon TL maliyet bedeli ile yükseliyor. Projenin tamamlandıktan sonra 100 milyon TL ciro gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Metrowin Tower 'da lansmana özel ortalama metrekare birim fiyatı KDV hariç 3500  TL’den satışa çıkarıldı. Temmuz ayı sonu itibari ile 4500 TL’ye ulaştı. 3 ay içinde %30’ya yakın prim yapan Metrowin Tower’da son ofislerin metrekaresi 5500 TL’den alıcı bulacağı tahmin ediliyor. Böylece lansman döneminde ofis alanlar teslim edildiğinde % 70’ye yakın prim yapacak.


Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr


projeye sor



Geri Dön