15 / 05 / 2024

Metsan Nexus projesine yurt dışından yoğun ilgi!

Metsan Nexus projesine yurt dışından yoğun ilgi!

GEÇTİĞİMİZ ay satışa sunulan Metsan Nexus, yüksek yatırım potansiyeliyle yatırımcının talebini çekiyor. Yurdışından da birçok yatırımcının ilgi gösterdiği projede dünyanın dört bir yanma satışlar gerçekleştiriliyor...



GEÇTİĞİMİZ ay satışa sunulan Metsan Nexus, yüksek yatırım potansiyeliyle yatırımcının talebini çekiyor. Yurdışından da birçok yatırımcının ilgi gösterdiği projede dünyanın dört bir yanma satışlar gerçekleştiriliyor. 


İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal'da yükselen Metsan Nexus, yurtışmdan yoğun ilgi görüyor. Başta Amerika, Almanya ve Çin olmak üzere dünyanın dört bir yanından talep gören proje, yatırım potansiyeliyle dikkat çekiyor. 

Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile güçbirliği yapan Metsan, İstanbul'un yıldızı parlayan ilçesi Kartal'da gerçekleştirdiği karma proje ile mimarlık tarihinde yer alacak bir eseri hayata geçiriyor. 

İnşaat sektöründe yarım asrı aşkın süredir deneyimli hizmet veren Metsan, yeni projesi Metsan Nexus'u; dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı ve lüks yaşam tarzını standarda dönüştüren yaklaşımı ile şehrin yeni çekim merkezlerinden biri olma iddiasıyla Kartal'da hayata geçiriyor. 

Latince'de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen "nexus" kelimesi, Kartal'da Metsan Nexus Projesi'nde "Buluşma Noktası" olarak yeniden yorumlanıyor. 

DÜNYA STANDARTLARINDA Metsan Nexus sakinleri, açık havuz, basketbol sahası, fitness merkezi gibi alışılagelmiş sosyal alanlara ek olarak, ayrıcalıkları standarda dönüştüren konfor öğelerine de sahipler. 

Metsan Nexus projesi, ulaşım açısından bir lokasyonda METSAN Nexus, lokasyon açısından da bir kesişme noktası. Kadıköy-Kartal metrosunun Yakacık istasyonuna bağlantılı olan Metsan Nexus'tan Kadıköy'e 36 dakikada, Taksim'e ise 55 dakikada ulaşılabiliyor. E-5 üzerindeki proje, E-6'ya 5 dakika uzaklıkta. Adnan Kahveci Üstgeçidi vasıtasıyla sahil yoluna gidiş 5 dakika sürüyor. Sabiha Gökçen ise 10 dakika uzaklıkta. 

lobisinden başlayarak tüm ortak alanlarında, şık ve modern yaşamı yansıtan ayrıcalıklar sunmayı hedefliyor. 36. kattaki Rooftop Teras, 19. kattaki Harmoni Teras ve Sky Lounge kış bahçesi, Metsan Nexus sakinlerinin, manzaranın tadını çıkararak keyifli vakit geçirecekleri, komşularıyla bir araya gelebilecekleri şık ve ferah ortamlar sunuyor. Bunlar dışında kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, büyükler için sosyal aktivite odası, golf simülasyon odası gibi hoş vakit geçirmeye imkân verecek alanlar da mevcut. 



Habertürk Gazetesi 



Geri Dön