29 / 04 / 2024

Metsan Nexus'un tasarımına Daniel Libeskind imzası!

Metsan Nexus'un tasarımına Daniel Libeskind imzası!

Kentsel dönüşümün Kartal 'daki önemli yapılarından biri olan Metsan Nexus projesinde çalışmalar hız kesmiyor. Firmanın Kartal'da inşa ettiği Metsan Nexus projesinin mimari tasarımında Daniel Libeskind imzası yer alıyor...



Projede lobiden başlayarak tüm ortak alanlarda, şık ve modern yaşamı yansıtan ayrıcalıklar sunuluyor İnşaat sektöründe yarını asrı aşkın süredir hizmet veren Metsan, yeni projesi Metsan Nexus'la 'dönüşüm' dedi. Kentsel dönüşümün önemli yapılarından olan proje, şehrin yeni çekim merkezlerinden biri olma iddiası ile Kartal'da hayata geçiriliyor. Metsan Nexus, mimarisi, metronun önünde olması, ulaşım kolaylığı ve dünya standartlarında sosyal alanları ile dikkat çekiyor. 


Dünyaca ünlü mimar tasarlıyor Metsan Nexus projesinin en önemli özelliklerinden biri de, dünyaca ünlü bir mimar tarafından tasarlanması. Projeyi İkiz Kule'lerin yerine yapılan anıt binaların mimarı Daniel Libeskind tasarlıyor. İkinci etabmda otel, ofis ve lüks rezidans dairelerin bulunacağı Metsan Nexus projesi, yurt içi kadar yurt dışından da talep görüyor. Metsan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Satoğlu, projelerini anlatırken, sakinlerine sundukları metro avantaj mm altını çiziyor. 


İstanbul'da çok az sayıda projenin önünde Metsan Nexus gibi metro bulunduğunu ifade eden Cemalettin Satoğlu, "Hem doğru lokasyonda gerçekleşip hem de ulaşım kolaylığı bulunan projeler yoğun ilgi görüyor" diyor. Kadıköy-Kartal metrosunun Yakacık istasyonu Metsan Nexus projesinin hemen önünde bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı metro ile Metsan Nexus'un sadece iki durak ilerisinde, araba ile 10 dakika uzaklıkta. Metro Zengin sosyal alanlar yer alıyor Metsan Nexus sakinleri için 36. katta Rooftop Teras, 19. katta Harmoni Teras ve Sky Lounge kış bahçesi gibi komşuların bir araya gelerek, keyifli vakit geçirecekleri ortamlar da sunuluyor. Projede ayrıca; açık havuz, basketbol sahası, fıtness merkezi gibi sosyal alanlara ek olarak, randevu sistemi ile kullanılabilen parti odası, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, büyükler için sosyal aktivite odası, golf simülasyon odası gibi özel alanlar yer alıyor. 

bağlantısı sayesinde Metsan Nexus'tan Kadıköy'e 36 dakikada ulaşılabilecek ve trafiğe girmeden metro ile Taksim'e ulaşmak mümkün. 


Posta


Geri Dön