15 / 05 / 2024

Mevaport İnşaat yatırımlarına devam ediyor!

Mevaport İnşaat yatırımlarına devam ediyor!

Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, " 2015 Ağustos'unda bitireceğimiz Çamdibi Paprat Konutları ve 2015 Temmuz 'unda tamamlayacağımız Mevakent projemizde çok özel fırsatları sunuyoruz " dedi




1988 yılından bu yana inşaat sektörüne hizmet veren Mevaport İnşaat, Kent Bornova ve Çamdibi Konutları'nın ardından Çamdibi Paprat Konutları ve Mevakent projesini de önümüzdeki yıl sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

108 dairelik Kent Bornova'da yaşamın başladığını, 102 dairelik Çamdibi Konutları'nda ise 1 aya kadar hayatın başlayacağını dile getiren Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, "2015 Ağustos'unda tamamlayacağımız Çamdibi Paprat Konutları ve yine 2015 Temmuz'unda bitireceğimiz Mevakent projemizde çok özel fırsatları sunuyoruz. Ev sahibi olmayı düşünenler 120 aya kadar yüzde 0.79'dan başlayan kredi imkanlarımız var" dedi. 


Butik konsept

Hazırbulan devam eden projeleri ile ilgili şun bilgileri verdi; "Mart'ta temelini attığımız Paprat Konutları ile bölgenin çehresine modern bir hava katmaya hazırlanıyoruz. Şehir merkezine en yakın noktalardan Kartal Durağı'nda hızla yükselen projemizin dış cephesi bitmek üzere. 2015 Ağustos'unda sahiplerine teslim edeceğiz. 10 katlı, 99 dairelik Çamdibi Paprat Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Ortak yaşam alanları, bahçe aydınlatmaları, fotoselli bina içi aydınlatmaları, çevre düzenlemesi bulunan projemizde ayrıca kapalı otopark alanı da yer alıyor. Dairelerin hepsinde ebeveyn banyoları var. 125 metrekareden başlayıp 167 metrekareye kadar çıkan 11 farklı daire seçeneği ile rahat, huzurlu bir ortam sunuyoruz. Ayrıca Ulukent'te devam eden Mevakent projemiz var. 4 blok ve 43 daireden oluşacak Mevakent'i de 2015 Temmuz'unda teslim edeceğiz. Şu anda yüzde 40'ı tamamlanan projemizde havuz, güvenlik ve yeşil alanlar bulunacak. Oldukça butik bir konseptte hazırladığımız Mevakent, ev sahibi olmak isteyenlerin de ilgisini çekiyor."

İddialı bir ofis projesini de yürüttüklerinin altını çizen Hazırbulan, Sanayi Metro İstasyonu'nun bitişinde 1 aya kadar inşaatına başlayacakları Mevaplaza Ofis projesinin de şimdiden yoğun talep gördüğünü söyledi. 7 katlı ve silindir biçiminde tasarlanan ofis projesinde 83 metrekarelik 51 adet ofis bulunacağını belirten Hazırbulan, Mevaplaza ile bölgede fark yaratmak istedik. 15 ayda bitireceğiz" dedi.



Yeni Asır





Geri Dön