Otomobil

MG Yeni HS ön satışta! Turbo Hibrit Yeni HS fiyatı belli oldu! İşte 16 Eylül 2024 fiyat listesi...

MG Yeni HS, ultra verimli hibrit sistemi, yenilenen elegant ve yalın tasarımıyla göz dolduruyor. Peki aracın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar... 

MG, yeni nesil HS PHEV modelini Ekim'de satışa sunmak için düğmeye bastı. MG, 1000 kilometreyi aşan menzili ve turbo motoruyla öne çıkan yeni HS modelinin şarj edilebilir hibrit (PHEV) versiyonunun ön satışlarına başladı. Araç, çevreci ve güçlü performansıyla dikkatleri çekiyor. 

339 PS Turbo Hibrit Yeni HS; uzun menzili, yüksek kapasiteli bataryası, büyüyen boyutlarıyla sürücüleri cezbediyor. Hiç yakıt harcamadan yüzde 100 elektrikli şekilde 100 kilometre üzerinde yol katedebilen MG Yeni HS, yalın tasarımıyla da ön plana çıkıyor. 

Aracın, 19 inç elmas kesim alaşımlı jantları, aerodinamik ve keskin yan silüeti, ön ve arka modern far grubu görünümünü daha dinamik hale getiriyor. 

MG Yeni HS'de her biri 31.2 cm iki yüksek çözünürlüklü ekrandan oluşan yekpare geniş ekran (12.3 inç 2 ekran), kablosuz akıllı telefon şarjı, hafızalı yan aynalar, 6 yöne elektrikli ayarlanabilen, hafızalı sürücü koltuğu, elektrikli akıllı bagaj kapağı, 360 derece çevre görüş kamerası, 8 hoparlörlü hi-fi sistemi yer alıyor. 

Araç dışına elektrik verebilmeyi mümkün kılan (V2L) Enerji Paylaşım Özelliği de ilk kez bu araçla birlikte hibrit bir modelde kullanılmış oluyor. 

21.4 kWsa kapasiteli bataryası ve 55 litre yakıt deposuyla 1000 kilometre üzerinde menzile zorlanmadan erişebilen Yeni HS, 00 km’de yalnızca 0.54 litre yakıt tüketimine sahip. 

Araçta, Yaya ve Bisiklet Algılama Özelliği, Aktif Acil Durum Freni, Şerit İhlal İkazı, Şerit Takip Desteği, Şerit Değiştirme Desteği, Kör Nokta Monitörü, Sürücü Dikkat Dağınıklığı Uyarısı, Ön Çarpışma Uyarısı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Kapı Açma Uyarısı, Adaptif Hız Sabitleyici, Trafikte Sürüş Sistemi gibi birçok sürüş destek teknolojisi yer alıyor. 

MG YENİ HS PHEV FİYATI NE KADAR EYLÜL 2024? 

İlk teslimatların ardından ekim ayında Türkiye’de yollara çıkması öngörülen MG Yeni HS PHEV, 2 milyon 90 bin TL'ye satılıyor. 

Ayrıntılı bilgi için: https://www.mg-turkey.com/tr/

İstanbul için 'acil kentsel dönüşüm' çağrısı: Kaybedecek bir dakikamız yok!

Bursa ve Edirne’de 50 adet arsa ve arazi satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Ticaret Bakanlığı’ndan mevzuata aykırı konut ilanlarına 126 milyon TL ceza!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Ölü Deniz Fayı için 7 ve 7'den büyük deprem uyarısı: Bilim insanları inceliyor!