04 / 05 / 2024

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL'ye düştü

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında büyük indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının litresinin satış fiyatı 33 TL'ye geriledi. Hayat pahalılığının insanların belini büktüğü günümüzde yapılan indirimler ilaç gibi geliyor. İşte Migros'un düzenlediği indirme ait detaylar.



Migros, Türkiye'de süpermarketler, hipermarketler, mini marketler ve online alışveriş platformları aracılığıyla müşterilere hizmet vermektedir. Şirket, çeşitli markalara ait ürünleri müşterilerine sunmanın yanı sıra, kendi markası altında da birçok ürün üretmektedir. Ayrıca, taze meyve, sebze, et ve balık gibi ürünleri de müşterilerine sağlamaktadır.

Migros, müşterilerine uygun fiyatlar, geniş ürün çeşitliliği ve yaygın mağaza ağı ile hizmet vermektedir. Şirket, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca, müşterilerine indirimler, promosyonlar ve sadakat programları gibi avantajlar da sunmaktadır.

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL ye düştü

Migros, Türkiye'de birçok şehirde mağazaları bulunan ve halk arasında yaygın olarak tercih edilen bir perakende zinciridir. Şirketin online alışveriş platformu Migros Sanal Market aracılığıyla müşteriler, internet üzerinden alışveriş yapma ve ürünleri kapılarına teslim alma imkanına sahiptir.

Asgari ücretliler, memurlar ve emekliler bu zam haberi sizi daha da heyecanlandıracak!

Sürücüler dikkat! Trafikte bunu yapıyorsanız 1.671 TL ceza ödeyeceksiniz

Uzman isim tahminin açıkladı! İşte asgari ücrete uygulanacak zam oranı

 


Geri Dön