19 / 05 / 2024

Migros indirimli kırtasiye ürünlerini yayınladı! İşte Migros indirimli kırtasiye ürünleri listesi!

Migros indirimli kırtasiye ürünlerini yayınladı! İşte Migros indirimli kırtasiye ürünleri listesi!

Migros, okul, kırtasiye ihtiyaçlarınızda yayınızda da yer alıyor. Eğitim süresince ihtiyaç duyabileceği yüksek kalite standartlarındaki kırtasiye malzemeleri Migros’ta!



Ülkenin 81 ilindeki Migros mağazalarında ve mobil uygulamalarında satışa sunulan kırtasiye ürünleri, Migros Kırtasiye Ürünleri Kalite Standartlarına göre 376 farklı kalite kontrol aşamasından geçmektedir.

Uluslararası standartlar çerçevesinde PAH, fitalat, kadmiyum, alerjen-kanserojen boyar maddeler, formaldehit, nikel, azo boyar maddeler ve ağır metaller ile yapılmaması pek çok test aşamasından geçirilen ürünlerin etiketleri yasal gerekliliklere uygunluğu kontrol edilip, tedarikçi firmalardan ürünlere ait analiz raporları çıkarılıyor. Tüm bu incelemeler neticesinde Migros, sadece güvenilir ürünleri raflarda yer alıyor.

MİGROS’TA OKUL ÇANTALARI UYGUN FİYATLARLA SATIŞTA!

  • Migros’ta kurşun kalem, kırmızı kalem, silgi, kalemtıraş, kalem çantası, 80 yapraklı defterin yer aldığı okul çantası yaklaşık olarak 39 TL’ye hazırlanırken; onlarca farklı renk ve model seçeneği bulunan sırt çantaları 49,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Desenleri ile çocukların beğeneceği defterler de 4,50 TL’den başlayan fiyatlarıyla raflarda yerini alıyor.
  • Migros’ta, okulda ihtiyaç duyulan tüm malzemeler ekonomik fiyatlarla sunulurken, her dönemde farklı kampanyalarla da müşterilere ek faydalar yaratılıyor. Kırtasiye grubunda “Sadece Migros”ta bulunan ürünlere geniş yer verilirken, öğrenciler School Time ve KulinArt markalı ürünlerin yer aldığı onlarca ürüne de yalnızca Migros mağazalarında.

Bunun yanında çocukların okul eğitiminde destek amaçlı ihtiyaç duyduğu Samsung TAB A7 LITE SM-T220 32GB tablet 2 bin 49 TL'den, Samsung TAB S7 FE SM-T733 64GB tablet 6 bin 799 TL'den, TCL TAB 10L 32GB tablet 1.749 TL'den satılırken, Canon Pixma E414 yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makinesi de 899,9 TL'den Migros raflarındaki sizleri bekliyor.

Yeni kriz kapıda! Şimdiden stok yapmaya başlayın! Firmalar alarm veriyor! İşte detaylar!

Bakanlıktan 12 ay boyunca geri ödemesiz 1,500 TL! Başvuran herkese anında ödeniyor! İşte detaylar!

İslam Memiş gram altın yerine bunu önerdi! Altın alamayanlar akın etti! İşte detaylar!


Geri Dön