05 / 05 / 2024

Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

Miros kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Kurban Bayramı’nda Anadolu’nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden alınan kurbanlıklar en iyi fiyatlarla ve ücretsiz kasaplık hizmeti ile satışa sunulacak.. İşte Migros'un kurbanlık hayvan hisse fiyatları...



KURBAN BAĞIŞ SEÇENEĞİ DE VAR

Müşterilerinin hayır kurumlarına yapacakları bağışlar için de her türlü kolaylığı sağlayan Migros, kurbanları kurumun talebine göre taze ve donuk olarak teslim ediyor.

Migros müşterileri kurbanlıkları Türk Kızılay ve ZİÇEV'e bağışladığı takdirde, bağış kurban koç en az 12 kilogram 2 bin 495 TL, bağış kurban Kıvırcık koç en az 16 kilogram 3 bin 95 TL, bağış kurban büyükbaş 1/7 hisse en az 25 kilogram 4 bin 95 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Ayrıca, operasyonel ve lojistik süreçlerdeki maliyet avantajları, bağışlara indirimli fiyat olarak yansıtılıyor, seçilen kurumlara satın alınan kurban kolileri Migros tarafından teslim ediliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön