05 / 05 / 2024

Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

Miros kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Kurban Bayramı’nda Anadolu’nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden alınan kurbanlıklar en iyi fiyatlarla ve ücretsiz kasaplık hizmeti ile satışa sunulacak.. İşte Migros'un kurbanlık hayvan hisse fiyatları...



MÜŞTERİNİN TERCİHİNE GÖRE VERİLEN KASAPLIK HİZMETİNDEN ÜCRET ALINMAYACAK

Kurbanda, 16 kilogram Kıvırcık koç, 12 kilogram koç ve büyükbaş 1/7 hisse olmak üzere üç seçenek bulunuyor.

Kurbanlık koçlar koli içinde 2 but, 2 kol, 2 kafes, 1 gerdan ve 1 böbrek yatağı olacak şekilde hazırlanıyor.

Kesilen kurbanlık koçların veteriner hekim muayenesi sonucunda, tüketimi uygun olan karaciğer, dalak ve yüreği koli içerisinde yer alıyor. Kurbanlık büyükbaşlar ise kemiksiz hale getirilerek 7 eşit hisse olacak şekilde hazırlanıyor.

Ayrıca müşteriler, kurban kolilerini Migros mağazalarından teslim almaları halinde, randevu aldıkları saatte tercihlerine en uygun şekilde parçalama ve hazırlama hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön