18 / 05 / 2024

Piyasayı karıştıracak SUV SWM G03F Türkiye'de resmen satışta! Egea'dan bile ucuza 7 kişilik SUV!

Piyasayı karıştıracak SUV SWM G03F Türkiye'de resmen satışta! Egea'dan bile ucuza 7 kişilik SUV!

Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan İtalyan otomobil firması SWM, "G03F" şeklinde isimlendirdiği yeni SUV modeliyle dikkat çekiyor. Söz konusu araç en sevilen modeller arasında yer alan Egea'dan bile ucuza satılıyor...



Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan İtalyan otomobil firması SWM merakla beklenen ve "G03F" şeklinde isimlendirdiği yeni SUV modelini satışa çıkardı. Söz konusu otomobilin fiyatı oldukça dikkat çekerken özellikleri de araştırılmaya başlandı. 

SWM'nin G03F adını verdiği 7 kişilik SUV modelinin fiyatı 1 milyon 59 bin 500 TL olarak açıklandı. Söz konusu bu model, Fiat Egea ile aynı fiyata 7 kişilik konfor ve genişlik sunuyor. 

SWM G03F, oldukça geniş bir iç hacme ev sahipliği yaparken, söz konusu araç 10.5 inç büyüklüğünde bilgi-eğlence ekranıyla geliyor. Verilen detaylara göre SWM'nin ülkemizdeki yeni otomobilinde 1.5 litrelik benzinli motor mevcut.

Piyasayı karıştıracak SUV SWM G03F Türkiye de resmen satışta! Egea dan bile ucuza 7 kişilik SUV!

Maksimum hızı 165 km/s şeklinde açıklanan otomobilin karma yakıt tüketimi 100 km'de 7,5 litre şeklinde belirtildi. Merakla beklenen Yeni SWM G03F, 7 kişiye kadar oturma kapasitesi sunan fonksiyonel iç mekanıyla rakiplerini geride bırakırken, 1564 litreye ulaşan bagaj hacmi, 110 mm ileri-geri hareket edebilen 2. sıra koltukları ve katlanabilir 3.sıra koltuklarıyla hafta içi iş hafta sonu aile aracı şeklinde bile kullanılabilecek esnek yapısıyla ön plana çıkıyor.

Ülkemizde satılan fiyat/performans oranı en yüksek araç modeller arasında yer alan yeni G03F, 7 kişi için geniş iç hacmi, 4,6 metre uzunluğu ve zengin donanımlarıyla da dikkat çekiyor. 

İtalyan tasarımına sahip ve heybetli bir görünüme sahip olan bu yeni SUV, 7 kişilik oturma kapasitesi de dahil olacak şekilde farklı kullanım taleplerine karşılık verebilen fonksiyonel ve büyük SUV şeklinde dikkat çekiyor.

Sportif tasarımıyla da benzerlerini geride bırakan bu yeni araç, SUV hayali kuran ancak satış fiyatlarını yüksek bulan tüketiciler için de cazip bir seçenek haline geliyor. 

EGEA'DAN BİLE UCUZ

SWM G03F, fiyat performans açısından oldukça cazip bir seçenek olarak ön plana çıkarken, 1 milyon 59 bin 500 TL'lik fiyatıyla da yüzleri güldürüyor.

Fiat Egea dolu paket 1 milyon 39 bin 900 TL'den satılırken,  SWM G03F'nin 1 milyon 59 bin 500 TL'den satılması da dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

BİM'e Off Road Benzinli ATV geliyor! İşte BİM 7-10 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu!

Milli Emlak'tan hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satacak!

4 ayda tam 2 bin 681 TL eriyen asgari ücrete ara zam yapılacak mı?


Geri Dön