18 / 05 / 2024

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura sonuçları açıklandı! Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonucu sorgulama ekranı!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura sonuçları açıklandı! Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonucu sorgulama ekranı!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Yenişehir Evleri'nin kura çekilişi tamamlandı. İşte Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonucu sorgulama ekranı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen  Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimleri tamamlandı. 2 etap olarak inşa edilecek toplam 2 bin 894 konut için belli olan Emlak konut Arnavutköy kura sonuçları resmi siteden de duyuruldu.

THY EMLAK KONUT GYO YENİŞEHİR EVLERİ KURA SONUÇLARI

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut GYO'nun ortak olduğu “Yenişehir Evleri Arnavutköy” projesi için başvurular geçtiğimiz yılın mayıs ayında başlamıştı. Sözcü'de yer alan habere göre Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2.  tura kalmasından hemen sonra 19 Mayıs 2023 tarihinde dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum proje için başlatılan kampanyayı açıkladı.. “Emlak Konut GYO ve THY işbirliğiyle İstanbul’da ilk defa konut sahibi olacaklara yeni sosyal konut müjdesi! 13 bin bağımsız bölümün yer alacağı projesi için kura başvuruları başladı” duyurusu yapılan söz konusu proje için başvuru tarihi de 2 Haziran 2023 tarihinde dolmuştu.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlardan meydana gelen projeden konut alabilmek için iki haftada 450 bin kişi başvuru yaptı. Bu dönemde 72 metrekare 2 oda 1 salon konutun satış fiyatı 2 milyon 592 bin TL idi.

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura sonuçları açıklandı! Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonucu sorgulama ekranı!

Yenişehir Evleri kura sonuçları için tıklayın


KURA ÇEKİMİ İÇİN 1 SENE BEKLEDİLER

Başvuru sahiplerinin tam 11 aydır beklediği Yenişehir Evleri Arnavutköy kura çekimi dün gerçekleştirildi. 2 etapta toplam 2 bin 894 bağımsız bölümün kura çekimleri tamamlanırken, aradan geçen sürede konut fiyatları adeta fırladı. 

Başvuru sürecinde 2.5 milyon Türk Lirası şeklinde olan 2+1 konutların fiyatı 4 milyon Türk Lirası'na çıktı.

Son açıklanan satış fiyatları şöyle: “1 oda 1 salon konutların fiyatı 3 milyon 370 bin-3 milyon 800 bin Türk Lirası. 2 oda 1 salon konutların fiyatı 4 milyon 20 bin Türk Lirası- 5 milyon 720 bin Türk Lirası. 3 oda 1 salon konutların fiyatı 5 milyon 730 bin Türk Lirası- 7 milyon 700 bin Türk Lirası.”

 

Çin, Yunanistan'daki Santorini Adası’nın aynısını inşa etti!

Ayvalık’taki bina 1 milyon 950 bin dolara, ABD'deki 7 yataklı 7 banyolu havuzlu bina 1 milyon 799 bin dolara satılıyor!

Piyasayı karıştıracak SUV SWM G03F Türkiye'de resmen satışta! Egea'dan bile ucuza 7 kişilik SUV!


Geri Dön