01 / 05 / 2024

MİGROS'ta çılgın fırsatlar! Kasap sucuk 29 TL, Ayçiçek fiyatı 32 TL! Bu fırsatlar kaçmaz

MİGROS'ta çılgın fırsatlar! Kasap sucuk 29 TL, Ayçiçek fiyatı 32 TL! Bu fırsatlar kaçmaz

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinde biri olan MİGROS, yaptığı haftalık indirimlerle vatandaşı mest etmeye devam ediyor. MİGROS, 7 Mart aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. İndirimli ürünleri ve kataloğu merak edenler haberimizden takip edebilir.



Migros, İsviçre çapında bir süpermarketler, hipermarketler ve diğer perakende mağazaları zinciri işleten bir İsviçre perakende şirketidir. Şirket 1925 yılında Gottlieb Duttweiler tarafından kuruldu ve o zamandan beri 700'den fazla mağazası ve 100.000'den fazla çalışanı ile İsviçre'deki en büyük süpermarket zinciri haline geldi. Migros, yiyecek ve içecek ürünlerinden ev eşyalarına, elektronik ürünlerden giyim ürünlerine kadar geniş bir yelpazede satış yapmaktadır. Migros, perakende operasyonlarının yanı sıra seyahat acenteleri, bankalar ve spor salonları gibi birçok işletmeyi de işletmektedir. Şirket, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk taahhüdü ile tanınmaktadır ve çevresel etkisini azaltmak ve yerel toplulukları desteklemek için bir dizi inisiyatif uygulamıştır.

MİGROS ta çılgın fırsatlar! Kasap sucuk 29 TL, Ayçiçek fiyatı 32 TL! Bu fırsatlar kaçmaz

Perakende pazarı, kişisel veya evsel kullanım için doğrudan tüketicilere mal ve hizmet satan bir tür ticari kuruluş anlamına gelen perakende pazarının Türkçe terimidir. Perakende pazarları, süpermarketler, büyük mağazalar, marketler, özel mağazalar ve çevrimiçi perakendeciler dahil olmak üzere çeşitli biçimlerde olabilir. Genellikle toptancılardan veya üreticilerden mal satın alırlar ve bunları işletme giderlerini karşılamak ve kar elde etmek için bir kâr marjında ​​satarlar. Perakende pazarları, tüketicilere geniş bir ürün ve hizmet yelpazesine erişim sağladığı ve dünya çapında milyonlarca insan için iş ve gelir yarattığı için ekonomide çok önemli bir rol oynamaktadır. Türkiye'de perakende marketler, ekonominin en büyük ve en hızlı büyüyen sektörlerinden biri olan perakende sektörünün önemli bir parçasıdır.

MİGROS'ta çılgın fırsatlar! Kasap sucuk 29 TL, Ayçiçek fiyatı 32 TL! Bu fırsatlar kaçmaz

 


Geri Dön