18 / 07 / 2024

Migros'ta Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya flaş bayram indirimi! Gören inanamadı, hemen bakın!

Migros'ta Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya flaş bayram indirimi! Gören inanamadı, hemen bakın!

Bayram tatili öncesinde, Migros birçok üründe indirimler sunarak müşterilerine avantajlı alışveriş fırsatları sunmaya devam ediyor. Bu indirimler arasında, Xiaomi Redmi Note 11 Pro da yer alıyor.




Migros, Bayram tatili öncesinde birçok üründe indirim yaparak müşterilerine avantajlı alışveriş imkanı sunmaya devam ediyor. Bu indirimler arasında Xiaomi Redmi Note 11 Pro da yer alıyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro, yüksek performanslı özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Cihaz, 6.67 inçlik bir ekran, Snapdragon 870 işlemci, 108MP dörtlü kamera sistemi, 5.000 mAh batarya gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz dev indirim! Carrefoursa, Teknosa, A101'den sonra şimdi Migros'ta!Migros'un Bayram indirimi kapsamında, Xiaomi Redmi Note 11 Pro'nun fiyatında ciddi bir düşüş yaşanıyor. Normalde uçuk fiyatlara satılan olan cihaz, indirimle birlikte şok eden bir fiyata satın alınabilecek.

Bu indirim fırsatını kaçırmak istemeyenler, Migros mağazalarına ya da online alışveriş sitesine başvurabilirler. Ancak stoklar sınırlı olduğundan, acele etmek gerekiyor.

Migros'tan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya flaş bayram indirimi! Gören inanamadı, hemen bakın!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...


Geri Dön