10 / 05 / 2024

Migros'tan 400 TL'lik kampanya! 15 Temmuz'a kadar vaktiniz var!

Migros'tan 400 TL'lik kampanya! 15 Temmuz'a kadar vaktiniz var!

Migros’tan 400 TL kazandıran kaçırılmaz bir kampanya geldi. Katılımın kolay olduğu bu kampanyadan sadece tek bir şart aranıyor. O şartı yerine getiren herkes Migros'un 400 TL'lik kampanyasından yararlanabilecekler. İşte Migros’un söz konusu olan kampanyasının detayları haberin devamında…



Migros tan 400 TL lik kampanya! 15 Temmuz a kadar vaktiniz var!

İndirimden nasıl yararlanabilirim?

Telefon veya cihazlar için uygun olan mağazadan (App Store/ Google Play Store) Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirmelisiniz. Ardından kayıt olmak için Kayıt butonunu seçmelisiniz. Kayıt esnasında sorulduğunda ilgili kampanyaya katılım sağlamak için "MIGROS23" promos kodunu girmelisiniz.

Kayıt işlemini tamamladıktan sonra özel indirim kodunun oluşturulmasını beklemelisiniz. Garanti BBVA Mobil uygulaması ya da Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'nda yer alan Kampanyalar bölümünden indirim kodunuzu alabilirsiniz. Size özel olarak oluşturulan indirim kodunu unutmamak için not edin. Migros Sanal Market’e giderek istediğiniz ürünleri seçip ödeme esnasında 400 TL’lik indirimi uygulamak için aldığınız özel indirim kodunu girerek tamamlayabilirsiniz. 

Migros'ta yüzde 30'a varan indirim! Zeytinyağı, pirinç, tereyağı, çay ve salça fiyatları dip yaptı!

iPhone 11'e Temmuz indirimi! Carrefoursa bu ay iPhone 11'in fiyatını birden düşürdü!    

BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları belli oldu! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön