27 / 04 / 2024

Migros'tan 400 TL'lik kampanya! 15 Temmuz'a kadar vaktiniz var!

Migros'tan 400 TL'lik kampanya! 15 Temmuz'a kadar vaktiniz var!

Migros’tan 400 TL kazandıran kaçırılmaz bir kampanya geldi. Katılımın kolay olduğu bu kampanyadan sadece tek bir şart aranıyor. O şartı yerine getiren herkes Migros'un 400 TL'lik kampanyasından yararlanabilecekler. İşte Migros’un söz konusu olan kampanyasının detayları haberin devamında…



Son zamanlarda yaşanan küresel ve yerel ekonomik kriz nedeniyle çeşitli ürün ve hizmetlerin fiyatları artmış durumda. Her geçen gün artan fiyatlar karşısında vatandaşların satın alma gücü düşüyor. Tasarruflara yönelen vatandaşlar farklı yollar deneyerek ekonomik bir şekilde geçimlerini sürdürüyorlar. Bu yollardan biri indirim ve harcadıkça kazan kampanyaları oluyor. Migros'un şu an sunmuş olduğu kampanya da kaçırılmaz niteliktedir. 400 TL'lik indirim fırsatı vatandaşların alışverişlerinde etkili bir tasarruf sağlayacaktır. 

Migros tan 400 TL lik kampanya! 15 Temmuz a kadar vaktiniz var!

Migros Sanal Market’ten 400 TL’lik indirim kampanyası 

Migros Sanal Market kampanyası 15 Haziran'da başlamıştır. Kampanya 15 Temmuz'a kadar devam edecek olup isteyenlerin katılımı beklenmektedir. Migros market alışverişlerinde 400 TL indirim kampanyasından yararlanmak için bazı koşulların yerine getirilmesi gerekmektedir.

Bunun için öncelikle Garanti BBVA Mobil uygulamasının 15 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında indirilmesi gerekmektedir. Kayıt sürecinde müşteri olmak için "MIGROS23" promosyon kodunu girmek gerekmektedir. Bu adımları tamamladıktan sonra Migros Sanal Market'te kullanılacak 400 TL değerinde indirim kodu verilecek.  Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'nda Kampanyalar kısmından indirim kodu alınabilmektedir. Kodlar 3 gün içinde kullanıma hazır hale getirilecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön