06 / 05 / 2024

Migros'tan bayrama özel bisikletlere yüzde 25 indirim! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'tan bayrama özel bisikletlere yüzde 25 indirim! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yaz mevsiminin getirdiği güneşli günler bisikletlere olan ilgi giderek arttı. Migros, bayrama özel seçili bisikletlerde yüzde 25'e oranına varan indirim yaptı! Bu bisikletleri sakın kaçırmayın!  Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Yaz mevsiminin getirdiği güneşli günler bisikletlere olan ilgi giderek arttı. 7'den 70'e herkesin hayranı olduğu bisikletler toplu taşımalar yerine yeni bir alternatif olarak görülüyor.

Yazın çocuklar için sağlıklı bir aktivite olan bisikletler, kısa yolculuklar için kullanışlı ve ekonomik bir çözüm! Sağlıklı bir yaşam için bire bir olan bisikletler Migros'ta artan bu talebe karşın dev bir kampanya başlattı. Migros, seçili bisikletlerde yüzde 25'e oranına varan indirim yaptı! Bu bisikletleri sakın kaçırmayın! 

Yazın vazgeçilmezi bisikletler A101'de satışta! A101'den bisikletle ne kadar? İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...İndirimlerden faydalanmak için tek yapmanız gereken bisikletlerinizi Migros'un resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi bir şekilde satın almak.

Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön