28 / 04 / 2024

Migros'tan Birlikten Berekete kampanyası! Beyaz et 69 TL'ye düştü! 

Migros'tan Birlikten Berekete kampanyası! Beyaz et 69 TL'ye düştü! 

Migros Market Birlikten Berekete kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında beyaz peynir, tavuk eti ve çay çeşitleri indirime girdi. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler...



Migros Market haftanın indirimlerini peş peşe duyurdu. Migros'ta bu hafta birikten berekete kampanyasında pek çok ürün uygun fiyata satışa sunuldu. Ucuz ve indirimlifiyatlarla alışveriş yapmak isteyen tüketiciler Migros'un fiyatlarını mercek altına aldı.

Migros kampanyaya ilişkin 28 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde farklı ürünlerde farklı indirim oranları uygulanacağı açıklamasında bulundu.

Migros tan Birlikten Berekete kampanyası! Beyaz et 69 TL ye düştü! 

Kampanyada yer alan ürünler stoklarla sınırlı olduğunu belirten zincir market ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi nedeniyle siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunabileceğini kaydetti.

Bu durumunda, tüketicilerin kampanya koşullarını sağladığınız ölçüde indirimden faydalanabileceklerini duyurdu. Satın almış olduğunuz ürün/ürünlerde iade talebinde bulunduğunuzda ise; sipariş içerisinde yararlanmış olduğunuz kampanya koşullarına uygun olarak indirim tutarı, iadesi talep edilen ürünlere bedeli oranında yansıtılacak olup iade ettiğiniz üründen söz konusu indirim tutarı düşülerek ücret iadesi gerçekleştirileceğı kaydedildi.

Peki, Migros Birlikten Berekete kampanyasında ürünler ne kadar oldu? İşte indirimli ürünler ve 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...
 


Geri Dön