18 / 05 / 2024

Migros’tan herkes balık yesin diye kampanya! Palamut 19.90 TL’den satışta…

Migros’tan herkes balık yesin diye kampanya! Palamut 19.90 TL’den satışta…

Kaliteli deniz ürünlerini bol çeşit ve her keseye uygun fiyatlarla sunan Migros, Eylül başında başlayan yeni av sezonunu balık ürünleri kampanyası ile kutluyor. Migros, 19 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile taze balıklar uygun fiyatlarla Migros müşterilerine sunuluyor.  



MİGROS REYONLARDAKİ BALIK ÇEŞİDİNİ 5 KATINA YÜKSELTECEK

Öte yandan müşterilerine yıl boyunca en kaliteli deniz ürünlerini bol çeşit ve uygun fiyatlarla sunabilmek amacıyla Migros’un balıkları direkt balıkçının teknesinden ve halden kendisinin almaya başladığını da belirtelim. Böylece Migros, reyonlarındaki balık çeşidini mevsimine göre 5 katına yükseltti, bu arada fiyatların da oldukça uygun olduğunu unutmayın. Migros, kendi alım operasyonuyla yaptığı balık satışını kısa süre içerisinde balık reyonu olan tüm mağazalarında yaygınlaştıracak ve diğer mağazalarına da balık reyonlarını ekleyecek. Bugüne kadar 700 ton alım gerçekleştiren Migros, ilerleyen dönemde balık alımında 3 bin ton gibi oldukça yüksek tonajlara çıkmayı hedefliyor. Böylece hem balıkçılık desteklenecek hem de siz avantajlı fiyatlarla sofranızdan balığı eksik etmeyeceksiniz.

Ayrıntılar için tıklayın MİGROS

İşte TOKİ sosyal konut projesinin yapılacağı güncel liste 

Rekor üstüne rekor kırılıyor! Emekli promosyonunda yeni zirve 15 bin TL! Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank...

Dolar 15 gün sonra bu rakamı görecek! Gardınızı alın

 

Editörün notu: Bu haber 07:48saatinde yazılmış olup güncel dolar kuru 18,25 TL'dir. Euro kuru 18,30 TL, altının gramı ise 982,83 TL'dir.

 


Geri Dön