30 / 04 / 2024

Mika Küçükyalı Projesi’nde son 5 daire!

Mika Küçükyalı Projesi’nde son 5 daire!

Firma: Mika İnşaat

Proje: Mika Küçükyalı

Şehrin merkezi noktalarında hayata geçirdiği butik konut projeleriyle adından söz ettiren Mika’ nın yakında tamamlanacak olan son projesinde son daireler satışta. Proje, 2014 yılı Ağustos ayında teslim edilecek...



Merkezi lokasyonlarda hayata geçirdiği seçkin projeleriyle adından söz ettiren Mika’nın, İstanbul’un gözde semtlerinden Küçükyalı’da Kadıköy-Kartal metrosu Küçükyalı istasyonuna 2 dakika uzaklıktaki projesi, 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire alternatiflerinden oluşuyor, sahile ve Minibüs Caddesi’ne ise sadece yürüme mesafesinde. 

Mika,  Boğaziçi Üniversitesi’nden getirdiği mühendislik vizyonu ve titiz imalat süreci ile daha önceki projelerinde olduğu gibi  Mika Küçükyalı  ile rakipleri arasından sıyrıldı. Depreme dayanıklı dizaynı ve üniversite onaylı statik projesinin yanında her daireye özel bireysel ısıtma soğutma sistemlerinden yüksek kalitedeki ankastre beyaz eşyaya kadar her detayın düşünüldüğü ve teknolojik alt yapı ile donatılmış Mika Küçükyalı, firmanın tüm projelerinde olduğu gibi kusursuz bir titizlik ve profesyonelliği yansıtıyor.


2014 yılı Ağustos ayında teslim edilecek olan Mika Küçükyalı’da dairelerin yarısından fazlası şimdiden sahiplerini buldu, son 5 daire ise sahiplerini bekliyor. 


Güvenli ve konforlu bir yaşam alanı arayanların yanı sıra cazip bir yatırım olanağı arayanlar için de kaçırılmayacak bu yatırım fırsatı için www.mikakucukyali.com ve 0212 352 90 87’den detaylı bilgi alabilirsiniz.



projeye sor



Geri Dön