07 / 05 / 2024

Topoğlu Palace Nişantaşı Projesi'nde son 5 konut! Metrekaresi 5 bin dolara!

Topoğlu Palace Nişantaşı Projesi'nde son 5 konut! Metrekaresi 5 bin dolara!

İçerisinde kablosuz internet, daire içi network sistemi, dijital paket yayın altyapısında merkezi uydu anten sistemi, ışık sensörü olan 12 konuttan meydana gelen Topoğlu Palace Nişantaşı Projesi'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor



Topoğlu Palace Nişantaşı Projesi'nde bulunan dairelerde kablosuz internet, daire içi network sistemi, dijital paket yayın altyapısında merkezi uydu anten sistemi, ışık sensörü ile güneşin batışını algılayarak panjurları açıp kapama sistemi, evden çıkmadan asansörü çağırma ve bekletme sistemi,   alarmın harekete geçirilmesinden sonra hareket sensörü ile ortamdaki hareketi algılayarak isteğe göre alarmı tetikleme sistemi, duman sensörü ile yangını algılayıp alarmı çalıştırma sistemi, uzun seyahatlerde panjur ve perdeleri açarak evi güneşlendirme veya havalandırma imkanı, güvenlik ışıklarını yakma bulunuyor. Binanın bodrumu, otoparkı ve binanın tamamına yalıtım, bohçalama sistemi ile gerçekleştirildi. Dış perde duvarlara dışarıdan membran ile su yalıtımı ve koruması uygulandı.

Topoğlu Palace Nişantaşı'nda 10 adet 205 metrekarelik 4+1 normal daire, 2 adet 360 metrekarelik 5+2 dubleks daire olmak üzere toplam 12 konut yer alıyor. Ancak projede 5+2'lerin satışı tamamlandı.

Toplam arsa alanı 750 metrekare, inşaat alanı ise 4 bin metrekarenin üzerinde olan Topoğlu Palace Nişantaşı'nda kalan son 5 konutun satışı devam ediyor. Projede her daireye 3 araçlık otopark imkanı sunuluyor.

Topoğlu İnşaat tarafından Nişantaşı'nda inşa edilen Topoğlu Palace'ın yapımına  2009 yılının Mayıs ayında başlandı. Nişantaşı Topoğlu Palace projesinde teslimler hemen yapılıyor.

Nişantaşı Topoğlu Palace'ın zemininde, zemin etüt ve sondaj çalışmaları yapıldı, buna göre son deprem yönetmeliğine uygun temel sistemi uygulandı. Bina betonarma karkas olarak inşa edildi. Son teknoloji kullanılarak endüstriyel kalıp ve radye temel sistemi ile depreme son derece dayanıklı bir yapı meydana getirildi. Proje temel drenaj sistemi ile inşa edildi.

0212 230 03 50

www.topogluinsaat.com.tr

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön