25 / 05 / 2024

Miki House İstanbul'da mağaza açtı!

 Miki House İstanbul'da mağaza açtı!

Dünyanın ünlü annelerinin çocukları için tercih ettiği MIKI HOUSE, Türk çocuklarıyla buluşuyor!




Gwyneth Paltrow&Chris Martin, Victoria& David Beckham, Jennifer Lopez, Kourtney Kardashian, Britney Spears, Satyana Danisof, Angelina Jolie& Brad Pitt gibi ünlülerin çocukları için tercih ettiği MIKI HOUSE, ilgi çekici tasarımları ve incelikli kalite anlayışı ile Türkiye’de…


Sanmayın ki kulağa geldiği gibi burası Mickey Mouse’un evi… MIKI HOUSE tüm dünyayı etkisi altına alan ve annelerin vazgeçilmezi olan bir MİKİ…


Cavide Saydam tarafından İstanbul Nişantaşı’nda açılan MIKI HOUSE, açıldığı günden bu yana, kısa sürede tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de miniklerin ve Türk annelerinin gözdesi olmayı başardı.


“Neşe, sevgi ve hayal” sloganıyla Japonya’da doğan ve 1971’den bu yana dünyanın en seçkin adreslerinde yer alan MIKI HOUSE, koleksiyonlarına anne hassasiyetindeki titizliği, kalite anlayışını ve detaycılığı yansıtıyor. 


MIKI HOUSE, tasarımdan, kumaş seçimlerine ve dikişlere kadar tüm incelikli detaylarıyla diğer markalardan ayrılarak, özenli annelerin ilgisini görüyor. 


0 - 10 yaş arası erkek ve kız çocukları için, giysilerden çantalara, ayakkabılardan zıbınlara, oyuncaklardan şapkalara kadar pek çok alternatif sunan MIKI HOUSE, miniklerin doğduğu günden ilkokul mezuniyetlerine kadar en sağlıklı ve de keyifli stil durağı olarak fark yaratıyor.


MIKI HOUSE Hakkında…

1971 yılında Japonya'nın Osaka şehrinde kurulan MIKI HOUSE, Japonya'nın en ünlü ve prestijli çocuk markası olarak dünya çapında bir üne sahip.


Japonya'nın önde gelen alışveriş merkezlerinde 300'ün üzerinde satış noktası bulunan MIKI HOUSE’un Japonya dışında, Fransa, İtalya, Ukrayna, Amerika Birleşik Devletleri, Hong Kong, Çin, Tayvan, Kore Cumhuriyeti ve Türkiye olmak üzere tüm dünyada birçok mağazası bulunuyor. 



www.mikihouseturkey.com



Geri Dön