02 / 05 / 2024

Milli Emlak 19 bin 200 TL'ye imarlı arsa satıyor! Duyan inanamadı!

Milli Emlak 19 bin 200 TL'ye imarlı arsa satıyor! Duyan inanamadı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırşehir ili, Kaman ilçesi Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ağustos ayı yeni ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken yeni satış ihaleleri arasında Kırşehir ili, Kaman ilçesinde yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa da bulunuyor.

Milli Emlak 19 bin 200 TL ye imarlı arsa satıyor! Duyan inanamadı!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan resmi detaylara  göre, satışa çıkarılan arsa Kırşehir ili, Kaman ilçesi Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunuyor.

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 40060101413 şeklinde açıklanırken,  söz konusu arsanın yüz ölçümü 636,16 metrekare olarak belirlendi.


Geri Dön