27 / 04 / 2024

Milli Emlak KDV'den muaf konut imarlı arsayı 50 bin TL'ye satacak!

Milli Emlak KDV'den muaf konut imarlı arsayı 50 bin TL'ye satacak!

Yeni ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya'daki konut imarlı arsayı da 50 bin TL'ye satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği o ihale ilanı...



Arsa yatırımı yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği ve araştırdığı güncel ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden sürekli olarak yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya'daki arsayı da satışa çıkardı. 

Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan ihale ilanları arasında düşük bedeliyle dikkat çeken arsa Konya ili Karatay ilçesindeki, Başgötüren Köyü'nde yer alıyor.

Milli Emlak KDV den muaf konut imarlı arsayı 50 bin TL ye satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı ilana göre, söz konusu konut alanı imarlı arsanın satış ihalesi 23 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı söz konusu konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 42010101197 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 712,00 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün sitesindeki ilana göre, hazine hissesinin de 712,00 metrekare olarak belirtildiği imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 50 bin TL olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 15 bin TL olarak açıklandı.


Geri Dön