29 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan büyük fırsat! KDV'den muaf imarlı arsayı 64 bin TL'ye satacak!

Milli Emlak'tan büyük fırsat! KDV'den muaf imarlı arsayı 64 bin TL'ye satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 64 bin Türk Lirası olarak belirlenen konut imarlı arsa da mevcut. İşte söz konusu arsa satış ihalesi ile ilgili merak edilen detaylar...



Arsa almak isteyen yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Kasım ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mersin'de yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki Kasım ayı ihale ilanlarındaki detaya göre söz konusu arsa Mersin ili, Silifke ilçesinde bulunuyor. 

Milli Emlak tan büyük fırsat! KDV den muaf imarlı arsayı 64 bin TL ye satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki ön plana çıkan detaylar kapsamında satış ihalesi açıklanan söz konusu konut alanı imarlı arsa Mukaddem Mahallesi'nde bulunuyor.

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 33090111126 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 221,40 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaya göre, hazine hissesinin de 221,40 metrekare olarak açıklandığı imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 64 bin lira olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 16 bin Türk Lirası olarak açıklandı.


Geri Dön